Te vagy a legnagyobb aimer? - Akkor irány a HUNESZ 1v1 utánpótlás versenye!

Te vagy a legnagyobb aimer? - Akkor irány a HUNESZ 1v1 utánpótlás versenye!

Jelentkezz még ma, jövő héten pedig 1v1-ben bizonyíthatsz!

Még tavaly decemberben hívta életre új versenysorozatát a HUNESZ (a Magyar E-sport Szövetség), mely a közösség legnagyobb örömére ezúttal nem a már profi játékosokra, hanem azokra a kezdőkre és akár haladókra koncentrál, akik szeretnének elindulni a profivá válás rögös útján.

Hiszen az e-sport egyik szépsége, hogy bár nehéz bejutni a legjobbak közé, mindenkinek megvan rá az esélye, bárki kipróbálhatja magát. Egyre nagyobb figyelmet kap az utánpótlásnevelés és az olyan tornák, az olyan szériák is, mint a HUNESZ utánpótlás versenyei!

Decemberben már két 1v1-es és egy 2v2-es aim kupán is kipróbálhattátok magatokat, feltéve ha kellően tapasztalatlanok vagyok. Ezeken a versenyeken ugyanis nem kell attól félni, hogy ledominálnak a nagyok, hogy labdába sem rúghattok a már tapasztalt profikkal szemben. Itt mindenki kezdő, mindenki alacsonyabb szintekről érkezik a szerverre, mindenki a szintjének megfelelő közegben gyakorolhat, fejlődhet.

2023 sem marad utánpótlás versenyek nélkül, január végén máris jön az első 1v1 aim kupa. Decemberben sok játékost vonzott a kupa, ezúttal is arra bátorítunk minden érdeklődőt, hogy nyugodtan próbálja ki magát, nem veszíthet semmit az egy napos torna során.

Az januári 1v1 kupa legfontosabb részletei

  • Kezdés: 2023. Január 28 - 18:00
  • Nyeremények: Konzolvilág utalványok (10.000 - 7.500 - 5000)
  • Max FaceIT LvL 7-es játékosok jelentkezhetnek
  • A szabályokat és részleteket keresd a Discord-szerveren

Még több infóért látogass el a széria Facebook-oldalára és a HUNESZ Discord-szerverére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!