FIFA 23: Újabb gyengécske Team of the Week érkezett

Egyelőre nem akar javulni a Team of the Week.

Mint minden szerda este, az EA most is kihirdette az aktuális hét legjobb csapatát, amelyet közösségi médiás felületein jelent be. A megszokott módon 11+12 játékos került be a Team of the Week csapatába ezúttal is.

Nehéz sok pozitívumot írni róla, ezúttal sem rengette meg a világot, de még az Ultimate Teamet sem. OVR rating alapján Thiago Silva és Paulo Dybala 88-as lapja a legerősebb. A featured játékos James Ward-Prowse és Krépin Diatta lettek. Többségében sajnos ismét fodder-lapokat kaptunk.

Ráadásul a közösség nem elégedett a tagokkal sem. Yissam Ben Yedder például mesterhármast szerzett az Ajaccio elleni bajnoki első félidejében (Diatta 1 gól 1 gólpasszal zárta a meccset) a 7-1-es siker során, ez mégsem ért számára TOTW-tagságot. Nem egyszerű ezeket belőni, hogy kinek a teljesítménye jobb a másikénál, függ az ellenféltől, a fontosságtól a meccs kimenetelétől függően, de egyébként népszerűségi verseny is, hiszen az EA-nek jobban megéri olyan játékosokat berakni, akik packvásárlásra ösztönöznek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!