Hirdetés

Íme minden az év játéka nyertes videójáték, 1980-tól egészen mostanáig

Hihetetlen, hogy hova jutott már a gaming mondjuk az 1980-as Pac-Man óta.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Amióta csak léteznek videójátékok, minden évben kapunk fantasztikus darabokat, melyek hosszú évekre és évtizedekre az emlékezetünkbe vésődnek ,és kevésbé jókat is, melyekre bár hosszú ideg emlékszünk, azt kívánjuk bárcsak elfelejthetnénk őket. Minden éven van egy bizonyos játék, az év játéka, ami az adott esztendőben minden más címet maga mögé utasított. Az évtizedek alatt számtalan szervezet osztott már ki ilyen díjakat, mostanában például a The Game Awards díjai tekinthetőek a legrangosabb elismerésnek.

 Ha hisszük, ha nem, immár több, mint négy évtizede osztanak év játéka elismeréseket. De mi volt az év játéka mondjuk 2002-ben, vagy 1994-ben vagy 1980-ban? Mostani galériánkban azokat a játékokat gyűjtöttük össze, melyeket évjátéka díjjal jutalmazott a szakma, 1980-tól egészen mostanáig.

1980 - Pac Man (A galériáért kattints a képre!)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • centre_syrup 16 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 16 napja
  Ha már megnéztek egy videót és cikket is írtok belőle, legalább ellenőrizhetnétek. Az biztos, hogy a 80 -as években nem volt ennyi Mario nyertes, a Zeldákat is sokallom a listában, ami viszont biztos: 2016 -ban az Overwatch nyert, az Uncharted 4 -t csak jelölték. Nekem rémlik, hogy a 90 -es években több Sierra játék is nyert.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 15 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!