Nézd Európa legjobbjait az AMD WoT7 döntőjében értékes dropokért

Az európai topcsapatok készen állnak arra, hogy csapatmunka, ravaszság és furfang segítségével a győzelemre és a végső dicsőségre törjenek.

Készítsd elő a popcornt, kapcsolódj be élőben a Twitch-en ezen a hétvégén, és nézd meg ahogy a csapatok összecsapnak a csatatéren. Szerezz továbbá garantált Twitch-dropokat – többek között 3 db „Portyázó tigris” matricát, praktikus fogyócikkeket és „A lélek ereje” 2D-stílust. Csupán kövesd a streamet 240 percig!

Nézd a döntőt élőben

Kövesd a World of Tanks hivatalos angol Twitch- és YouTube-csatornáját, és hallgasd meg szakértőink elemzését és észrevételeit. Kövesd a közvetítést, és hallgass meg néhány profi tippet, amelyet majd felhasználhatsz a saját csatáid során. Tekintsd meg a csatákat kizárólag Twitch-en, és szerezz Twitch-dropokat a streamen eltöltött percek alapján! Ne felejtsd el összekapcsolni a Wargaming- és a Twitch-fiókodat.

KOMMENTÁTOROK ELEMZŐK
Keyhand Dakillzor Insane_BTW Octobear

Ha inkább az anyanyelveden szeretnéd nézni a döntőt, több magyar tartalomkészítőhöz is csatlakozhatsz, és így nézheted végig a közvetítést. Nézd meg az alábbi listát:

Német Lengyel Cseh Ukrán

mailand
Chessgenie

NewMultiShow (Twitch és YouTube) és cygan___

marty_vole

Pragen_UA

Spanyol Magyar Francia Orosz

jXcr

MrScheff

Synops

the_barbarian

Twitch-dropok

Akár kényelmesen élvezed a WoT7 döntőjét, akár nagy izgalommal követed a közvetítést, garantált Twitch-dropokat szerezhetsz majd. Ehhez csupán a hivatalos angol World of Tanks Twitch-csatornát vagy a fent felsorolt regionális kommentátorok egyikét kell követnedA dropok két napra lesznek elosztva, így mindenképpen nézd meg az alábbi időpontokat, és tudd meg, hogy mikor szerezheted meg a könnyű jutalmak egyikét. Az elképzelés igazán egyszerű: Minél tovább nézed a streamet, annál több Twitch-dropot kapsz!

Általános Twitch-dropok:

Január 21-én és 22-én 16:00-23:00-ig (CET)

  • 90 perc elteltével: 
    • 3 „Portyázó tigris” matrica
  • 150 perc elteltével:
    •  3 db nagy méretű szerszámkészlet
    •  3 db nagy méretű elsősegélykészlet
    •  3 db automatikus tűzoltó készülék
  • 240 perc elteltével:
    • 1 „A lélek ereje” 2D-stílus (csak január 22-én)

A lélek ereje 2D-stílus

A fenti képre kattintva galériánkban tekintheted meg a Lélek ereje 2D-stílust közel egy tucat játékbeli képen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.