Gyorsabban fejlődnél LoL-ban és érdekelnek a TFT-skinek? - Akkor a Game Pass neked szól!

Irány a Game Pass, ott sokkal jobban megéri a Riot Games játékait pörgetni.

Elég egyetlen logó és teljesen más szemmel nézhetünk képekre, videókra, egy logó és teljesen megváltozhat a véleményünkről, szinte bármiről. Tavaly nyáron például nem mondhatnánk, hogy hátast dobtunk az Xbox + Bethesda Games Showcase láttán, egészen eddig, amíg néhány másodperc erejéig fel nem tűnt a képernyőt a Riot Games logója.

Hamar kiderült, hogy összebútorozik korunk egyik legnépszerűbb fejlesztője/kiadója és egyik az egyik legjobb előfizetéses gaming-szolgáltatás. 2022 decemberének elején meg is történt a nász, a Riot Games játékai elérhetővé váltak a Game Pass-előfizetők számára, ráadásul jókora előnyökkel minden játékhoz, legyen szó akár a LoL-ról, a TFT-ről vagy a VALORANTról.

Milyen előnyökkel jár, ha a Game Passon keresztül indítod el a Riot Games játékait?

  • League of Legends: Feloldod az összes eddigi hőst, rögtön a megjelenés napján kipróbálhatod az újakat és 20%-os XP boost üti a markodat
  • VALORANT: Megkapod az összes játszható ügynököt, rögtön a megjelenés napján kipróbálhatod az újakat és 20%-os XP boost üti a markodat
  • TFT: Kapsz egy 1 csillagos, ritka Little Legend-tacticiant, 2023. áprilisáig 4 skint, majd utána havonta 1 új skint
  • Wild Rift: Hozzáférsz a játék több, mint 80 bajnokának mindegyikéhez, rögtön a megjelenés napján kipróbálhatod az újakat és 20%-os XP boost üti a markodat
  • Legends of Runeterre: Feloldod a Foundations Set teljes tartalmát

Az előnyök megszerzéséhez össze kell kapcsolnod a Game Pass-előfizetésed és a Riot Games-fiókod, de nem kell megijedni, az egész folyamat néhány kattintással megoldható, aztán pöröghetnek is a játékok!

Hogyan tudod összekapcsolni a Game Pass-fiókot a Riot Games-profiloddal?

  • Telepítsd a Game Passhez szükséges alkalmazást és futtasd a legfrissebb verziót
  • Telepítsd az alkalmazásból a kedvenc Riot Games-játékod
  • A futtatásnál a rendszer automatikus felkínálja majd a fiókok összekapcsolását, amihez csak a megadott utasításokat kell követned
  • Ha kész vagy nincs más dolgod, mint játszani és várni a beérkező előnyökre (ez az első alkalommal pár órát is igénybe vehet)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.