LEC: Rekkleséket agyonverte a G2, négy csapat maradt veretlen

LEC: Rekkleséket agyonverte a G2, négy csapat maradt veretlen

Mindenki a G2 Esports és a Fnatic ütközetét várta tegnap, de a mérkőzés végül csalódást okozott.

Minden évben a legvártabb e-sport események közé tartozik a G2 Esports és a Fnatic örökrangadója. Az EMEA-régió (korábban Európa) abszolút két legeredményesebb együttese régiós és nemzetközi szinten egyaránt bizonyította, hogy egyetlen szezonban sem szabad őket félvállról venni. Idén eddig a G2-nak jött ki jobban a lépés, ugyanis ők startoltak egy meggyőző sikerrel az EXCEL ellen, miközben a Fnatic eldobta a már megnyert meccsét, így a Team Vitality örülhetett. Egy meccs, nem meccs, mindezek ellenére azért számítani lehetett arra, hogy talán a caPs vezette Szamurájok lehetnek azok, akik nagyobb tempót diktálnak majd. A végeredmény elárulja, hogy melyik együttes húzta be végül a győzelmet, azonban csak ebből nem derül ki, hogy az LEC 2023-as téli szezonjának eddig legnagyobb pofonját kapták rekklesék.

G2 vs FNC, négy veretlen csapat maradt

Hans sama Dravenje már az első percekben besöpört két killt, innentől meg esélye sem volt Rekklesnek és Rhuckznak, hogy tartani tudják az alsó ösvényt. A francia veteránon keresztül tükörsima győzelmet aratott a G2, így megérdemelten állnak holtversenyben a tabella élén. A KOI és a Team Vitality szintén nem hibázott, előbbi hozta a kötelezőt az EXCEL ellen, utóbbi térdre kényszerítette a Team Heretics ötösét, igaz egy kis csalás is segített nekik a Nexus bedöntésében. A MAD Lions szintén 2-0-val várhatja a folytatást, az Oroszlánok nem izzadtak meg különösebben az Astralis ellen. Az SK Gaming ámokfutása tovább tart, hiába növelték meg a németek a büdzsét, a Team BDS is elkapta őket egy Bo1-ben. Markoonék mellett az XL, a Fnatic és az Astralis tanyázik még nulla győzelemmel a kiesőzónában.

Mai menetrend

18:00 - Team Heretics vs SK Gaming

19:00 - Team BDS vs EXCEL

20:00 - G2 Esports vs Astralis

21:00 - KOI vs Fnatic

22:00 - MAD Lions vs Team Vitality

Az eddig látottak alapján simán benne van a pakliban, hogy az első hétvégét 0-3-mal zárja majd az a Fnatic, amelybe még Rekkles is visszatért. Szintén ott lebeg a 0-3-as kard az EXCEL feje felett, amely együttes Adamékkel néz farkasszemet, valamint az SK is menekülne a nyeretlenség elől, nekik Jankosékat kéne legyűrni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a MAD vagy a VIT tartja meg veretlenségét?