Új magyar szinkronos előzetesen a Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Új magyar szinkronos előzetesen a Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Három hét és jön a legújabb Marvel-film, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia premiere!

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia végre megnyitja az MCU-filmek legújabb felvonását, az 5. fázist. Nem mondhatnánk, hogy a mögöttünk álló Phase 4 volt a legizgalmasabb, így ettől az új szakasztól most sokat várunk. Tisztában van ezzel a Marvel is és míg az előző szakaszban több filmet is tölteléknek érezhettünk, addig itt állítólag minden az új, 2025-re és 2026-ra tervezett Avengers-filmekhez kapcsolódik majd, mindennek lesz jelentősége és minden filmjük fontos lesz a jövő szempontjából.

Ennek az érának az első éllovasa a legújabb Hangya-film, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia. Visszatér Scott Lang, Hope Van Dyne, Cassie Lang és persze bemutatkozik Kang, aki bár most elsőre jófiúnak tűnhet, meglehetősen bonyolult karakter lesz, akinek története a következő Bosszúállok-filmekben csúcsosodik majd ki.

Hogy pontosan ki is Kang és mit érdemes róla tudni a Marvel-füzetek alapján, arról a következő cikkben írtunk.

Nem kell már sokat várnunk a Hangya és a Darázs: Kvantumánia bemutatójára, február 16-án érkezik majd a magyar mozikba a film, ennek örömére pedig most meg is jelent a legújabb, immár magyar szinkronos előzetese.

Jó szórakozást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!