Ez volt a 15 legnézettebb sorozat 2022-ben

Ez volt a 15 legnézettebb sorozat 2022-ben

A listán szereplő szériák között tarolt a Netflix.

Megállíthatatlanul törnek előre és hódítják meg az internetet világát a streamingplatformok és mára már hihetetlenül bő kínálattal látják el a nézőket filmek és sorozatok terén is. Egy-egy remekül sikerült sorozat pedig rengeteget jelenthet egy adott szolgáltató számára, elég csak a Netflix esetén a Wednesdayra gondolni. A téli hónapok pedig különösen kedveznek ennek a szokásnak, hiszen ilyenkor még többen szeretnek bekuckózni otthon a jó meleg szobába és végig nézni a kedvenceiket.

Az elmúlt esztendő fogyasztói viselkedése pedig jól mutatja, hogy a tartalomgyártók milyen drámai fejlődésen mentek keresztül azóta, hogy a Netflix 2013-ban bemutatta az első saját gyártású műsorait. A House of Cards (Kártyavár) volt a legelső olyan alkotás, amely kizárólag a Netflix platformján jelent meg, és gyakorlatilag az összes többi streaming tartalom más forrásból származó licencet kapott. Akkor egyesek elég kockázatosnak tekintették a saját tartalom létrehozását, de azóta már látható, hogy remek üzletnek bizonyult. Sok olyan eredeti cím nőtte ki magát az évek során, ami vonzotta a nézőket a platformokra, és bizonyos esetekben felül is tudta múlni a megvásárolt tartalmakat.

Ennek ékes példája, hogy az alábbi galériában összegyűjtöttük azt a 15 sorozatot, amit a legtöbbet néztek 2022-ben a felhasználók. Külön érdekessége a dolognak, hogy az első helyezett széria alig maradt el a pandémia utáni időszakot illetően az abszolút csúcstartótól. 2020-ban ugyanis az Office című sorozat összes megtekintett perceinek száma 57,1 milliárdot tett ki. Kattints a képre a lista végignézéséhez:


A galériáért kattints a képre!
15. helyen zárt a The Rings of Power – Prime Video – Nézett órák száma: 9,4 millió

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!