Megjelent a legújabb méregdrága PS5-kontroller, ami gyorsabban lemerül, mint elődje

Megjelent a legújabb méregdrága PS5-kontroller, ami gyorsabban lemerül, mint elődje

Drágább, hamarabb lemerül, mégis jobb? Ezt tudja a DualSense Edge!

Pár hete már néhányan kipróbálhatták a PS5 legújabb kontrollerét, a már jól ismert DualSense pro változatát, az Edge-t. Az biztos, hogy elsőre mindenkinek az árcédula szúr szemet, hiszen a DualSense Edge közel 100 ezer forintba kerül, de ne itéljünk túl hamar, még az is lehet, hogy az eszköz képességeiben fel tudott nőni ehhez az árhoz.

Az biztos, hogy üzemidőben alulmarad elődjéhez képest. Igaz, erről a Sony is beszélt előzetesen, elmondták, hogy az Edge a hagyományos DualSense kontrolerekkel ellentétben nem 1560, csak 1050 mAh-s aksival érkezik majd. Ez önmagában még nem is lenne túlzottan nagy hátrány, ha kisebb is az aksi, de használhatja az energiáját optimálisabban, ám az Edge kontrollerbe jóval több funkció is került, így ebben az esetben erről szó sem lehet.

forrás: Twitter

Van, aki már szét is bontotta a kontrollert, az változás pedig látványos. Tetszik vagy sem, a DualSense Edge kisebb aksival érkezik, sűrűbben kell majd töltenünk. Hogy ez pontosan mekkora hátrány és, hogy pontosan milyen új lehetőségeket nyit játék közben a DualSense Edge, arról a PCGuru tesztjében olvashattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!