LoL: Dráma Kínában, Doinb kitálalt a világbajnokok

LoL: Dráma Kínában, Doinb kitálalt a világbajnokok "harcáról"

Az egykori világbajnok visszavonulásának oka is kiderülhetett.

Aki kicsit is jobban ismeri Doinb munkásságát, az tisztában van azzal, hogy a FunPlus Phoenix egykori LoL-világbajnoka szereti kavargatni az állóvizet. Két szezon között az átigazolási pletykák pörögnek a streamjén, máskor belsős drámákat, történeteket oszt meg a világ egyik legerősebb bajnokságából. Ezúttal Tian és Nuguri viszálya került a reflektorfénybe, amely következménye nem volt más, mint a DAMWON GAMING (azóta már Dplus KIA) toposának első visszavonulása.

A főszereplők: Tian, Nuguri és az FPX

A kisebb botrányt maga Tian indította el, amikor a Weibo közösségi oldalra megosztott egy történetet egy félresikerült párkapcsolatról. A posztot gyorsan törölte, majd kikövette Doinb-t, Umit (Doinb feleségét) és Xinyit (FPX egykori cseréjét). Innentől indul a történet, amelyből kiderült, hogy a világ valaha volt egyik legjobb dzsungelese mások családját támadta egy-egy elvesztett gyakorlómérkőzés után, valamint az is, hogy a régi FPX-ből már senki sem beszél a Lee Sin játékával hírnevet szerző világbajnokkal. Nuguri 2021-es visszavonulása szintén Tian viselkedésére vezethető vissza, legalábbis részben. Az introvertált topos nem bírta el, ahogy mindig csapattársa célkeresztjébe került, ez vezetett a mentális kiégéshez. 

Tian miután meghallgatta a kritikákat Doinb streamjén, a közösségi médiát használta arra, hogy a fentiek miatt elnézést kérjen mindenkitől, akit valaha is megbántott. Remélhetőleg az ügy ezzel lezárult, mindenki a saját karrierjére koncentrálhat a jövőben. Doinb jelenleg csapat nélkül gyártja a tartalmat, Nuguri visszavonulását tölti, készül a kötelező sorkatonai szolgálatra, Tian a Top Esports együttesét igyekszik minél magasabbra eljuttatni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Tian és a TES megnyeri az LPL 2023-as tavaszi szezonját?