Miért nem lehet Chieftaint szerezni a februári CW kampányon?

A Wargaming külön nem indokolja a döntést, azonban mi megpróbáljuk felgöngyölíteni a szálakat.

A Chieftain egy különösen erős tank, ami nemcsak felkavarja az állóvizet, de gyakorlatilag teljesen fel is borítja az erőviszonyokat tier X-ben. Míg sok pályán elengedhetetlen a használata a jelenlegi CW metában, addig a Wargaming erőszeretettel veszi el a lehetőséget a játékosoktól a megszerzésére. Mégis miért nem engedi megszerezni a Wargaming a jelenlegi metában ezt a tankot?

Nyilván a bevezetőben említett okok miatt törekednek arra, hogy ne lepjék el a random csatákat a Chieftainek, de természetesen nem ez az egyetlen oka. Egyrészről egy új CW nyeremény harckocsi is elérhető a kampányon, továbbá ez a megoldás még inkább növeli a Chieftain értékét, hiszen jobb esetben évente csak egy alkalommal juthattok hozzá. 

Várható-e Chieftain nerf?

További ok lehet, hogy a CW tankokat a Wargaming nem nerfelheti, hiszen ezzel nagyban csökkenne a kampányok megítélése. Roppant egyszerű ok miatt, hiszen ki akarna két héten keresztül szenvedni egy olyan harckocsiért, amit bármikor nerfelhetnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.