Rengeteg újdonsággal vár majd februárban az HBO Max

Rengeteg újdonsággal vár majd februárban az HBO Max

Továbbra sem fogunk unatkozni!

Éppen a The Last of Us az, ami végig söpör az internet sorozatkedvelő felén, nem is véletlenül, hiszen a szériából bár még csak két részt láttunk, máris minden idők legjobb videójáték-adaptációja. Már rekordot is döntött a The Last of Us, tűkön ülve várjuk már az évad folytatást. Kilenc részes az első évad, de jó eséllyel már menet közben berendelhetik majd a folytatást.

A The Last of Us mellett is van azonban élet, februárban is tengernyi újdonsággal érkezik majd az HBO Max. Igazi közönségsikereket, klasszikus alkotásokat, régi kedvenceket, friss sorozatpremiereket és még sok mást is elhoz nekünk az HBO néhány nap múlva.

Filmek

A friss bemutatók közül a legfontosabbak az Emma Thompson főszereplésével készült Minden jót, Leo Grande! (02.03), a Mark Wahlberg és Chiwetel Ejiofor sci-fi/akciófilmje a Végtelen (Infinite) (02.03), Kristen Stewart fantaszikus alakításával a Spencer (02.12.), jön a 2022-es Sikoly (02.17), a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetés magyar filmje, a Zanox - Kockázatok és mellékhatások (02.18).

A hónapban elérhető lesz még több közönség kedvenc klasszikus is, mint Az 50 első randi (02.02), a Traffic (02.03), az Angry Birds 2. - A film (02.04), a 2019-es Kisasszonyok (02.04), a Celeste és Jesse mindörökké (02.09), a Trainspotting 2. (02.10), a Holtodiglan (02.17), a Jumanji: A következő szint (02.17), Lesz ez még így se (02.23), Az egészség ellenszere (02.24), Tesó-tusa (02.24).

A filmklasszikusok kedvelői ezúttal Alain Resnais három filmjét is megtekinthetik. A Kis lecke a szerelemről (A Little Lesson in Love), a Szerelmem, Hiroshima (Hiroshima Mon Amour) és a Muriel is február 6-án debültálnak az HBO MAX-on.

Sorozatok

A hónap két kiemelt egész évados premierje közül az első Damien Lewis és Guy Pearce főszereplésével készült Kém a csapatban (A Spy Among Friends, premier: 02.07) című 6 részes sorozat. Nicholas Elliott és Kim Philby igaz története, akik brit kémek és életre szóló jó barátok voltak. Miután Philby lelepleződött szovjet kettős ügynökként, elárulta a hazáját és Oroszországba menekült, ami megroppantotta a brit és az amerikai hírszerzést is.

A másik kiemelt premier az Alfred Molina főszereplésével készült krimi, a Three Pines (02.16). Miközben Armand Gamache főfelügyelő egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz a látszólag idilli Québec-i faluban, Three Pinesban, rég eltemetett titkokra bukkan, és saját démonaival is szembe kell néznie.

A képregények és a szuperhősök rajongói igazán örülhetnek, hiszen felkerül az HBO MAX-ra a 30 éves, Emmy-díjat nyerten Batman: A rajzfilmsorozat (Batman: The Animated Series, premier: 02.15) mindhárom évada, egész pontosan 109 (!!!) epizódja. A kult sorozatban olyan nevek kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek, mint a nemrég elhunyt Kevin Conroy (Batman), a zseniális Mark Hamill (Joker), Bob Hastings (Gordon), Ron Perlman (Agyagpofa) és még sokan mások.

Szintén ebben a hónapban érkezik két Discovery sorozat az HBO MAX-ra, amely az Amber Heard és Johnny Depp közötti botrányt dolgozza fel. A Johnny vs Amber (02.09) olyan betekintést nyújt a brit Felsőbíróság által tárgyalt ügybe, mint eddig még senki. A két epizódban megismerhetjük a két szembenálló fél álláspontját. A Johnny vs Amber - Az amerikai per (02.23) című doksi azt mutatja be, hogy miután Londonban elveszítette a becsületsértési pert, Johnny Depp azért küzd, hogy tisztára mossa a nevét. Az ügyvédeit közvetlenül megszólaltató sorozat egyedülálló betekintést nyújt a Depp vs. Heard perbe. Amber Heard beszámol arról, hogy milyen volt viharos házassága a világ egyik legnépszerűbb színészével. A valódi sztori a mémek mögött, és egy nő, aki akkor is tovább harcolt, amikor a közvélemény elítélte.

Jön még az Oh, Hell (02.01) című vígjáték, az Első számú gyanúsított - Madeleine McCann esete (02.03) című, megtörtént esetet feldolgozó bűnügyi dokumentumsorozat, a Thomas, a gőzmozdony 25. évada (02.04), a Totál Drámaráma 3. évada (02.04), a Mondj el mindent (02.09) című coming of age dráma, a Vadócok (Craig the Creek) 4. évada (02.11), a The House that Dragons Built (02.13) című sorozat, amely exkluzív betekintést nyújt a Sárkányok háza 1. évadának kulisszái mögé, illetve a Szegény Ördög (Poor Devil, premier: 02.17) című spanyol animációs vígjáték. A hónap végén új évaddal tér vissza John Oliver showműsora (02.20), a The Walking Dead 11. évad második fele (02.20), illetve a Fehér hó 6. évada (02.28). Továbbá a tervek szerint ebben a hónapban jön a C.B. Strike legújabb évada (02.07), ami a Zavaros vér (Troubled Blood) alcímet kapta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!