Mi a baj a prémium tank becseréléssel?

Mi a baj a prémium tank becseréléssel?

Erős érvek a tank becserélés ellen, avagy ezért ne élj ezzel a lehetőséggel!

A Wargaming legújabb különleges ajánlata a prémium tank becserélés, amiről bővebben is írtunk nektek, azonban most röviden ellene kampányolnánk. Természetesen nem ördögtől való esemény ez, azonban sok esetben egyszerűen csak egy hatalmas lehúzásnak és becsapásnak érződik.

GYENGÉK A TECH TREE PRÉMIUM TANKJAI

Persze találni egy-két olyan gyöngyszemet, amivel még most is jól el lehet szórakozni, mint például a nemrég buffolt Löwe, de összességében inkább csak haszontalan tankokkal találkozhatunk a fejlesztési fában. Az igazán jó prémium tankokat ugyanis nem lehet aranyért megvenni.

RÁFIZETSZ

Ha adott egy prémium tank, ami 10 000 aranyba kerül, majd te becserélsz egy szintén 10 000 aranyba kerülő prémium tankot az újért, akkor összességében 15 000 aranyat, azaz másfélszeres árat fizettél ki az új prémium tankodért. Nem mellékesen biztos, hogy egy, a gyengébb kategóriába eső prémium tankot vásároltál meg.

KETTŐT EGY ÁRÁÉRT A LEÁRAZÁSI IDŐSZAKBAN

Ha a leárazási időszakban vásárolsz prémium tankot, azaz jellemzően 15% kedvezménnyel, akkor szintén körülbelül másfélszeres áron szereztél magadnak tankot.

A WARGAMING EGYÉB AKCIÓKKAL IS LENULLÁZZA A FIÓKODAT

Tavaly az Object 780-hoz juthattak hozzá a játékosok, így most is számíthattok arra, hogy egy hasonló eseményen kiadnak egy méregdrága járművet, így érdemes lehet tartogatni az aranyat.

Végül is tervezel prémium tankot vásárolni? Ha igen, melyikre esett a választásod?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.