FIFA 23: Nem tudja elengedni az EA a világbajnokságot, ismét rossz lapokat raktak a csomagokba

FIFA 23: Nem tudja elengedni az EA a világbajnokságot, ismét rossz lapokat raktak a csomagokba

Mostanában az EA-nek meggyűlt a baja a csomagokkal, többször előfordult, hogy nem az szerepelt bennük, aminek kellett volna.

A FIFA 23 egy nagy játék, sok elemmel és tartalommal, ezt megértem, de az, hogy nem telik el hét anélkül, hogy valamilyen komolyan hibát tapasztalnánk, kissé nevetséges. Egyáltalán nem ura a helyzetnek az EA, múlt héten például Courtois szerepelt hibásan sok játékos csomagjában, és most is hasonló a helyzet csak éppen nem a belga hálóőr részvételével.

A hibát észrevette az EA is és egy tweetben kért bocsánatot a játékosoktól és tett ígéretet arra, hogy orvosolják a problémát, a károsultakat pedig kompenzálják. Ugyanis a Nyerj 5 FUT Draft és Nyerj 10 Online FUT Draft objective hibás jutalmat adott, mert szerepelt bennük világbajnoki tartalom is. A piros kártyák korlátozott idejű lapok voltak amelyek ideje több, mint egy hónapja véget ért. Elég kínos.

Sosem jó ezekbe a hibákba belefutni, de különösen frusztráló tud lenni, amikor meccset veszítesz el miatta, vagy a jutalmakat nem kapod meg megfelelően, amikért megdolgoztál. A reagáló játékosok egy része nyugodtan vette tudomásul a hibát és a kompenzációt, mások azért már felháborodásukat fejezték ki, hogy valamivel mindig meggyűlik a bajuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!