FIFA 23: Nem lenne teljes a TOTY sem némi hiba nélkül

A packokban a TOTY-verziónak kellene lennie, de nem ez a helyzet sajnos.

Frissítés

Az EA hivatalos felületein elismerte, tudnak a hibáról és már orvosolták. Jó hír a károsultaknak, hogy minden érintett játékos az elkövetkező napokban megkapja a javított Courtois-verziót.

Az eredeti cikk

Újabb bosszantó hiba. Pedig egészen mostanáig talán nem lehetett sok panaszunk a Team of the Year kapcsán, mindenképpen felüdülés volt. Ahogyan azt már megszokhattuk, nem egybe kerül be a csomagokba a 11 játékos, hanem posztonként. Pénteken a támadókkal kezdtük a sort, vasárnap váltották őket a középpályások, most kedden pedig a védők és a kapus, Thibaut Courtois.

Itt akadt a probléma. Ugyanis rengeteg játékos jelezte vissza a közösségi médiában és az EA bug-jelentő oldalán, hogy kinyitották Courtois lapját. Ebben nem is lenne semmi kivetni való, szerencsés, akinek sikerül, ám ők az arany alap kártyáját kapták meg, nem a TOTY-verziót. Ami ugye tegnap este óta bent van a packokban – elvileg.

Az EA már jelezte, hogy eljutott hozzá is a hír és már vizsgálják, hogy mi okozta, és dolgoznak a mielőbbi javításán. Bár ezt már órákkal ezelőtt írták, még percekkel ezelőtt is voltak olyan kommentek, akik azt írták, hogy ugyanígy jártak. Aki pedig pórul járt valószínűleg kompenzációban részesül, hogy pontosan milyenben, még nem tudni, remélhetőleg megkapják a jól megérdemelt TOTY-verziót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!