FIFA 23: Megérkezett az Év csapata!

FIFA 23: Megérkezett az Év csapata!

Egyik szivárogtatás sem találta el a végső 11-et.

Hetek óta a Team of the Year a fő téma a FIFA 23 világában, ami még jobban felpörgött január 10-én, amikor megkezdhette a közösség a szavazást, hogy a 100 jelöltből mely 11 futballista kerüljön be a végső keretbe. Egy hétig lehetett szavazni, az Esport1 szerkesztőségének négy tagja is összeállította a maga csapatát.

Persze mindenki azt találgatta, hogy ki juthat be, miközben viták alakultak ki arról, hogy kinek kellene bejutni. Nos, nem kell tovább várni erre, ugyanis az EA nemrég közzé tette a végső csapatot. Érdekesség, hogy még a szivárogtatóknak sem sikerült ezúttal pontosan megtippelni a TOTY-t. Lássuk gyorsan, a játékosok szavazatai alapján ki lehetett tagja az álomcsapatnak.

A kapuban Thibaut Courtois került, semmi meglepetés nem volt benne, mi is odaraktuk, szinte minden nevesebb helyen az ő nevével indult a névsor. Theo Hernandez helye is elég biztos volt a baloldalon, rengetegen őt várták, párja Hakimi is a legtöbb előre összeállított csapatban szerepelt. A két belső védő van Dijk és Éder Militao lett, kimaradt tehát Gvardiol vagy épp Cancelo. A középpályán De Bruyne és Modric teljesen érthető és Bellingham is remek évet zárt, de talán ő képezte a legtöbb vita tárgyát. Sokan Valverdét, Kroost vagy Casemirot rakták például a helyére. A támadósorba Mbappé, Benzema és Messi került. Sokat nem kell hozzáfűzni, ez eléggé valószínű volt még akkor is, ha így kimaradt Haaland, Vinicius és Lewandowski. Neymart én már a pletykált csapatnál sem értettem, végül ő sem került be. Egyébként a kimaradók névsora is igen impozáns, így izgalmas kérdés, hogy ki lesz a 12th Man (rajtam kívül – szerk.) a promó során, ami egyébként holnap rajtol.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!