Kiszivároghatott, hogy készül a Vezércsel második évada?

Kiszivároghatott, hogy készül a Vezércsel második évada?

Gyanúsak a körülmények, de a rajongók szeme felcsillanhatott.

A sorozatrajongók egy igen érdekes cselekménynek lehettek szemtanúi hétfő este. 2020 őszén debütált a Netflix minisorozata, a Vezércsel (The Queen's Gambit), amely azonnal nagy sikert aratott a kritikusok és a nézők körében egyaránt. Azonban hiába a nagy siker, sosem jelentették be hivatalosan a második évadot, ám most a főszereplőt alakító Anya Taylor-Joy ledobhatta a nagy bombát.

A népszerszerű színésznő ugyanis kitett egy posztot a Twitter-fiókjára, ami csak annyit tartalmazott: „The Queen's Gambit 2". Ez azonnal lázba hozta a sorozat rajongóit és elindult a találgatás, hogy a második évadával kecsegtet-e Taylor-Joy. Ez amiatt lehetséges, mert korábban elárulta, hogy imádta a szerepet és hogy el tudna képzelni egy folytatást. Másrészt ezelőtt utoljára 2020-ban posztolt és akkor is a sakkos sorozatról volt szó.

Azonban a poszt percek alatt eltűnt a közösségi oldalról, ami tovább csavarta az összeesküvés elméleteket. Mi történt? Egy óvatlan leak volt? Esetleg egy kis incselkedés? Van aki szerint csak az igényeket mérte fel a színésznő. Akár mi is volt a valódi szándék, azóta érkezett egy magyarázat, miszerint hackertámadás áldozata lett, elnézést kér mindenkitől.

Mindenki döntse el, hogy elhiszi-e a történetet. Megjegyezném, nem a hírt cáfolta, csak annyit mondott, nem ő posztolta. Egyébként elég megosztott a tábor abban a tekintetben, hogy szükség van-e második évadra. Jelen állás szerint úgy tűnik nem érkezik, de egyáltalán nem lennék meglepve, ha az egész csak egy jól felépített marketingfogás lenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!