Játékfigura buktatta le a Transformers: Rise of the Beasts főellenségét

Játékfigura buktatta le a Transformers: Rise of the Beasts főellenségét

Ezek az első hivatalos fotók a Rise of the Beastsben felbukkanó Terrorcon vezérről.

Nyáron érkezik a Transformers saga újabb mozifilm változata, de a nagy kérdés az, hogy a Michael Bay éra után milyen irányt vesz a franchise – videójátékos vonalon is készül egy új alkotás emellett. Egyelőre a Rise of the Beasts – Steven Caple Jr. rendezésében – az első előzetese alapján ígéretesnek tűnik, az viszont rejtély volt, hogy ki lesz benne a főellenség, egészen mostanáig.

A Transformers: Rise of the Beasts hőseinek életet Scourge, a filmekben újonc Terrorcons frakció vezetője igyekszik majd megnehezíteni. A Transformers Studio Series Leader 101-nek hála pedig nem csak a nevére derült fény, hanem egy játékfigura révén a robot és az átalakult formáját is alaposan szemügyre vehetjük.

A Transformers világában egyébként Scourge egy hírhedt nyomolvasó és vadász, a legnagyobb probléma viszont az, hogy velejéig gonosz. Az 1986-os The Transformers: The Movie-ban Unicron alkotja meg Thundercrackert, Megatron egyik harcosának maradványaiból. Belőle hozta létre végül Scourge-öt, de egy földi katonai sugárhajtású vadászgép helyett egy Cybertron-féle űrrepülőgép alakot kapott. Elképzelhető lehet a képek láttán, hogy az eredettörténete egy kicsit más lesz a Rise of the Beasts-ben, mivel a kamion formája nagyjából megegyezik Optimus Prime-éval. Nem ez lenne az első ilyen eset, hiszen Scourge számos gyökeresen eltérő formát öltött már a Transformers világában. A filmben a hangját Peter Dinklage kölcsönzi majd a gonosz Álcának, akit első sorban a Trónok harca Tyrion Lannistereként ismerhetünk.

A galériában pedig több képet is találtok Optimusék ellenfeléről:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!