Ezért élvezetesebb Teemo Wild Riftben, mint LoL-ban

Ezért élvezetesebb Teemo Wild Riftben, mint LoL-ban

Majdnem ugyanazt tudja a két Riot-játékban a köpőcsővel harcoló cserkész, de igazából mégsem.

A Riot Games mindent megtesz azért, hogy a Wild Riftből egy népszerű és sikeres e-sport játék legyen, ennek érdekében átcsoportosították az erőforrásaikat az ázsiai régióra, ahol a kézikonzolok és mobiltelefonok a gaming világ abszolút meghatározó szereplői. Mivel a League of Legendsből építkezik a WR, ezért nem véletlen, hogy rengeteg az átfedés a LoL és a "mobilos LoL" között, de azért vannak eltérések. A hősök képességei sem egyeznek minden esetben, de ez nem feltétlen hátrány. Érdemes megnézni azt, hogy Teemo milyen kittel rendelkezik a mobilos verzióban, ugyanis talán ez a csomag adja vissza a legjobban, hogy milyen jó kis gerillaharcos lehetne belőle az Idézők szurdokában is.

Milyen képességei vannak Teemónak Wild Riftben?

  • Passzív: Tulajdonképpen ugyanaz, mint a sima LoL-ban az E, avagy a Toxic Shot
  • Q: Nem változtattak rajta, köpködi a vakító nyílhegyeket a karakter
  • W: Kis távolságra gurul a hős, majd elkezd sprintelni
  • E: A sima LoL-ban tapasztalható passzív került át egy aktív képességre, avagy a gerilla hadviselést meg kell nyomni
  • R: Dobálja a gombákat

Ha ismerősnek tűnik ez a Teemo-változat, az nem a véletlen műve. A Riot évekkel ezelőtt gondolkodott egy reworkön, amely nagyjából ugyanígy alakította volna át a LoL-ban megtalálható bandle városi cserkészt. (Vagyis a W-je elnyomásával tényleg lehetett volna vele dashelni, valamint a láthatatlanná válás egy aktív képességre kerülhetett volna.) Végül az ötletet elvetették, így jelenlegi formájában Teemo egy kiszámíthatóbb, kevésbé mobilis mágussá vált. Remélhetőleg a fejlesztők figyelik a játékosok visszajelzéseit, így akár megvalósulhatnak azok a tervek, amelyeket már egyszer lesöpörtek az asztalról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Wild Riftezni?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.