Az első Deadpool film rendezője dirigálja a Borderlands film újraforgatását

Az első Deadpool film rendezője dirigálja a Borderlands film újraforgatását

Minden idők legőrültebb játékadaptációja vagy csak egy újabb unalmas feldolgozás? A Borderlands-film egyelőre mindkét címre esélyes.

Végre film készül a Borderlandsból! Nem, nem utaztunk vissza az időbe, a 2015 óta pletykált film végül 2021 tavaszán kezdett el forogni, méghozzá hazánkban. Júniusra készen is voltak a forgatásokkal és kezdődhetett a post-production, ami még azóta is tart. Még egy aprócska előzetest sem láthattunk a filmből és lehet, hogy egy darabig még nem is fogunk, hiszen most új rendező vette át az újraforgatást igénylő jelenetek dirigálását.

Megijedni azért nem kell, nem arról van szó, hogy annyira borzalmasak lennének a felvett jelenetek, hogy újra kell forgatni azokat. Természetesen, hogy a post-production során vannak újraforgatások, a rendezőcserére pedig pusztán a szűkös időbeosztás miatt volt szükség. A színészek naptárja sűrű, hozzájuk kell igazítani a forgatást, ám abban az időben Eli Roth (a film rendezője) pont nem ér rá. Így került a képbe Tim Miller (Love, Death & Robots, Deadpool), ő fogja ugyanis dirigálni az újraforgatásokat.

forrás: (twitter.com/CultureCrave)

Reméljük, hogy menetrend szerint tudnak majd haladni a munkával és ha magát a filmet nem is, de legalább 1-2 előzetest már kapunk idén. Egyelőre ugyanis semmit sem láttunk a Borderlandsból. A szereplőgárda impozáns, a nyilatkozatok szerint pedig a film legalább annyira őrült lesz, mint maga a játék, de jó lenne már ezt a saját szemünkkel is látni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!