Szerezz extra XP-t a hétvégén!

A kedvelt küldetés ezen a hétvégén is visszatér, hogy felturbózhasd a fejlesztési folyamatokat.

Ugorj be a hétvégén a Normál csatákba, győzd le az ellenséges csapatot és szerezz 50%-kal több XP-t a győztes csatákból akár naponta 10 alkalommal is. Lehet, hogy könnyűnek hangzik, de ne felejtsd el, hogy az ellenfeleidnek ugyanaz a küldetésük, mint neked, és ők is meg akarják nyerni a harcot!

Küldetés: Nyerjük ezt meg!

Elérhető február 3. 06:00 (CET) és február 6. 06:00 (CET) között

Jutalom: 1,5× XP

Feladatok:

  • Nyerj meg egy csatát
  • Végezz a legjobb 10 játékos között a csapatodban a szerzett alap XP alapján

Megkötések:

  • Csak Normál csatákban
  • Csak a IV-X-es szintű járművekkel
  • Naponta 10 alkalommal
  • A nap első győzelmi bónuszának felhasználása után kezdődik

Az XP felhasználása

Az XP a World of Tanks egyik alapeleme. Használd fel okosan: javíts vele a játékélményeden, illetve vásárolj új járműveket és fejlesztéseket!

Járműfejlesztés (XP és szabad XP)

A kifejleszthető járművön gyűjtött harci XP-t a fejlesztési ág soron következő járművének feloldására használhatod fel. Ha nem rendelkezel elegendő XP-vel, szabad XP-t is felhasználhatsz a Normál járművek kifejlesztéséhez.

Modulfejlesztés (XP és szabad XP)

A modulok befolyásolják a jármű jellemzőit. XP-vel kell kifejleszteni őket, mielőtt megvásárolhatók lennének. A kifejleszthető járműveken gyűjtött harci XP-t a modulok feloldására lehet használni. Ha nem rendelkezel elegendő XP-vel, szabad XP-t is felhasználhatsz a modulok kifejlesztéséhez.

Legénységképzés (Elit XP és szabad XP)

Az Elit státuszú járműveknek lehetőségük van a legénység képzésének felgyorsítására. Ha engedélyezve van, a csatákban szerzett XP egyből legénységi XP-vé fog átalakulni, amelyet a fő képzettség javítására, valamint új képességek és készségek elsajátítására használhatsz fel. A szabad XP közvetlenül felhasználható a legénység bármelyik tagjának képzésére a Személyes fájljukon keresztül.

Tapasztalat átváltása (Elit XP-ről szabad XP-re)

Az Elit vagy Prémium járműveken felhalmozódott tapasztalat átváltható szabad XP-re arany felhasználásával. Az alapértelmezett átváltási arány 25 XP = 25 szabad XP 1 aranyért, de bizonyos akciók során ez változhat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!
Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.

Közvetítések