LoL: Újra megrajzolta a frissített AI a hősöket - 2. rész

LoL: Újra megrajzolta a frissített AI a hősöket - 2. rész

Itt van újabb 40 LoL-hős, amelyet lerajzolt a mesterséges intelligencia.

Egyre többször kerülnek elő olyan digitális alkotások, amelyek a Midjourney programkódjaiból másztak elő. Ez a népszerű rajzoló MI/AI tulajdonképpen egy Discord bot, amelyet nagyjából egy tucatnyi fejlesztőt számláló csapat irányít. A V4-es verzió még részletesebb képek létrehozását teszi lehetővé, azonban AI-jal rajzoltatni sem egyszerű feladat, hiába tűnik annak. A lenyűgöző képekhez precíz utasításokra van szükség, avagy a folyamatos tanulás az egyénnél is legalább annyira fontos, mint a programnál. A League of Legends világában viszonylag egyszerű dolga volt annak az idézőnek, aki a Midjourney V4-gyel rajzoltatta le a karaktereket. Fogta a hivatalos leírását a bajnokoknak, majd ezt betáplálta a mesterséges intelligencia számára. Így született meg a végeredmény, amelynek második részével találkozhatsz a lenti galériában.

Az első 40 hősről készült rajzokat itt találod meg!

Hecarimmal indul a sorozat és egészen Morganáig tart, avagy először láthatod a legújabb hősnek, K'Santénak ezen változatát.

A galériáért bökj rá Hecarimra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked van Discord-fiókod?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszthet rajta a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.