Szerezz három sokoldalú harcost, amik kemény körülmények között is megállják a helyüket

Szerezz három sokoldalú harcost, amik kemény körülmények között is megállják a helyüket

Sajnos nem minden csata alakul úgy, ahogy azt eltervezzük, de ezzel a három prémium tankkal felveheted a harcot a legzordabb körülmények között is.

A Wargaming a hétvégén három prémium tankot mutatott be a hétvégén, amik közül a Skorpion G abszolút ajánlott, míg a Bretagne Panther inkább csak a gyűjtőknek lehet izgalmas. Ez a tier VI-ös közepes tank gyakorlatilag mindenben megfelel a német fejlesztési ágon található VK 30.02 (M) harckocsival, így nem beszélhetünk valódi egyediségről vagy épp különlegességről. Végül, de nem utolsó sorban az AMX CDC egy alapvetően izgalmas tanknak számított régebben, de a Bourrasque megjelenése teljesen hazavágta ezt az egységet.

Rheinmetall Skorpion G

A Skorpion G egy igazi kedvenc VIII-as szinten. Mondhatni egy megbízható orvlövész nagy fullánkkal, amely 246 mm-es páncélátütéssel és fantasztikus 490-es sebzéssel rendelkezik lövésenként. A 60 km/órás végsebessége miatt kiválóan alkalmas a gyanútlan harckocsik megbüntetésére vagy a csapattal együtt mozogva egy szárny támogatására.

AMX Chasseur de chars

Az AMX CDC neve „tankvadászt” jelent, ami illik is rá, mivel egy ravasz ragadozó mozgékonyságával és 57 km/órás végsebességgel csap le az áldozataira a csatatéren. A közepes harckocsik közül a legjobb teljesítmény-tömeg aránnyal büszkélkedhet, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a magasabban fekvő pozíciókat is, és így kihasználhassa a -10 fokos lövegsüllyedését. A jó 212/259/45 mm-es páncélátütése, a viszonylag jó tűzgyorsasága és a nagy, 90 darabos lőszerkapacitása még több okot ad a zsákmányának a félelemre.

Bretagne Panther

Itt a lehetőség, hogy trikolor álcafestéssel szerezz meg egy ikonikus közepes harckocsit a gyűjteményedbe. A Bretagne Panther jó mobilitásának, illetve a lenyűgözően pontos és gyors150/194/38 mm-es páncélátütéssel rendelkező lövegének köszönhetően tökéletesen alkalmas az ellenség távolról történő likvidálására. A ferde frontpáncélzat, a 940 életerő és a 45 tonnás súly továbbá lehetővé teszi a harckocsi számára, hogy hatékonyan okozzon sebzést ütközéssel, ami sokoldalú harcossá teszi ezt a járművet bármilyen távolságból.

Az ajánlatok február 10-éig érhetőek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.