1.20-as frissítés: Teszteld tudásodat az új térképen!

1.20-as frissítés: Teszteld tudásodat az új térképen!

Oyster Bay egy lenyűgöző, 1300x1300 méteres nyári pálya, amelyet buja környezet, napsütés és élénk színek jellemeznek.

Az 1.18-as frissítésben a 2022-es felderítőküldetés nyerő helyszíne mutatkozott be a Normál csatákban, az Outpost. Azonban a második helyezett, az Oyster Bay pálya is nagyszerű fogadtatásban részesült, és mivel pozitív visszajelzéseket kapott, ezért nem álltak le a fejlesztők finomhangolásával. Az Oyster Bay egy lenyűgöző, 1300x1300 méteres nyári pálya, amelyet buja környezet, napsütés és élénk színek jellemeznek. A lélegzetelállító látvány és a homokos strandok egy messzi, trópusi szigetre röpítenek a Csendes-óceán közepén.

Ami a játékmenetet illeti, az Oyster Bay minden járműosztály számára rengeteg taktikai lehetőséget tartogat. Manőverezésre alkalmas nyílt terepek, páncélvadászoknak szánt mesterlövészállások és – a nehézpáncélzatú tankok számára kiváló védelmet nyújtó – masszív sziklák egyaránt megtalálhatók benne. A pálya nyújtotta élményt fantasztikus háttérzene színezi, amely garantálja, hogy átadd magad a sziget üde hangulatának.

A fenti képre kattintva további játékbeli fotókon veheted szemügyre az új pályát. Mit gondolsz Oyster Bayről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.