Visszatér az egyik legnépszerűbb női harcos a Tekken 8-ba

Visszatér az egyik legnépszerűbb női harcos a Tekken 8-ba

Sok-sok percnyi érdekességgel rukkolt elő a Bandai Namco és alaposan be is mutatták miben változott az előző részhez képest az új felvonás.

Ismét egy igazán érdekfeszítő időszak előtt állnak a virtuális bunyó kedvelői, hiszen a Street Fighter 6 mellett egy másik, korszakokat meghatározó alkotás is remek ütemben készül. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a Bandai Namco által közzétett két felvétel. A Tekken 8 szeptemberi bejelentése óta nem sok mindent tudtunk meg a széria legújabb epizódjáról, most viszont egy 36 perces fejlesztői videó és egy új karakter bemutató trailer is érkezett. Ebből pedig kiderül, hogy visszatér az egyik legkedveltebb harcos, Nina Williams is. A hidegvérű ír, Nina profi bérgyilkos, és először a Tekken legelső részében is feltűnt már, emellett benne volt egy spin-off játékban, a Death by Degreesben is.

A fejlesztői videó 36 perces betekintést enged a harcokat érintő új játékmechanikába, a fejlesztett „heat” és „rage” rendszerbe, valamint a teljesen új „recoverable gauge”-ról (valami hasonló a Tekken Tag Tournament esetében ez is jelen volt már) is megosztottak némi információt. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy bizonyos támadások sikeres levédekezése esetén a sebzés egy része visszanyerhető.

További jó hír, hogy a Bandai Namco megerősítette, hogy tartanak majd egy zárt alfatesztet és ez úton szeretnék majd kikérni a játékosok véleményét az új harcrendszerről. A visszajelzések alapján pedig simán elképzelhető, hogy módosítanak is rajta a jövőben, ha úgy látják jónak. Az első zárt alfatesztet a jövő hónapban az Evo Japán rendezvényén tartják meg, de a későbbiekben a világ minden pontján elérhetővé teszik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!