LoL: Óriásit hibázott a Riot Games, érthetetlen az egész ügy

LoL: Óriásit hibázott a Riot Games, érthetetlen az egész ügy

Csak találgatni lehet, hogy legközelebb milyen furcsa dolog történik mindenki "kedvenc" LoL-kliensével.

Már csak egyetlen egy napot kell aludni a 13.3-as League of Legends-patch érkezéséig. A következő teljes értékű frissítésben megváltoztatják a tankos supportokat, alakítanak a Radiant Virtue mitikus tárgyon, sőt a reworkölt Aurelion Sol is berobban a Szurdokba. Bizonyára már a Riot Games is erre készül, azonban a tegnap éjjeli órákban sikerült összehozni a szerverek üzemeltetőinek a valaha volt egyik legnagyobb bakit, ami a világ top #1 MOBA-játékával történt pályafutása során. Egyszerűen eltűnt az összes szerverről a 13.1b frissítés, minden visszaállt a 13.1-es állapotra. A hiba észlelése után azonnal tűzoltásba kezdtek a programozók, de így is kellett egy-két óra mire orvosolták a problémát.

A legnagyobb közösségi oldalakon azonnal trendingelt a téma, ami nem véletlen. Az elvesztett rangsorolt mérkőzésekért nem kaptak LP levonást az idézők, majd nem sokkal később teljesen leállították a rankedezés lehetőségét. Érdekesség, hogy a 13.1 élesedése utáni hotfixeket nem érintette a probléma, vagyis a Fimbulwinter és Rammus abban a formájában szerepelt, ahogy kellett neki. A LoL mellett a TFT-sek sek örültek, ugyanis ott a 13.1c változtatásokat sikerült eltávolítani. A rioterek végül megoldották a problémát, így minden visszakerült a helyére. A hiba okát egyelőre nyomozzák, azonban azt közölték, hogy nem szándékosan revertelték a jelenleg aktuális módosításcsomagot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked feltűnt, hogy az éjjel kicsit összeomlottak a LoL-szerverek?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.