NBA 2K: Sporttörténelmet írt LeBron James, a Király

NBA 2K: Sporttörténelmet írt LeBron James, a Király

Újabb rekord fűződik a King nevéhez.

Az utóbbi hetekben minden NBA-t értő, szerető és követő arról beszélt, hogy mikor dönti meg LeBron James Kareem Abdul-Jabbar pontrekordját. Erre a pillanatra egészen a mai napig kellett várni, amikor hajnalban a Los Angeles Lakers Oklahoma City Thunder elleni összecsapáson a Király megdobta 37. és 38. pontját, így átvette az alapszakaszban elért pontok örökranglistájának első helyét az 1969-es draft első kiválasztottjától 38 390 bedobott pontjával. LBJ sporttörténelmi pillanatát milliók ünnepelték világszerte, várhatóan az NBA 2K23-ba is hamarosan bekerül majd egy extrán különleges kártya a 38 éves legenda tiszteletére.

Az NBA2K-széria és LeBron James, avagy az elmúlt 20 szezon története

2003 nyarán választotta ki a játékosbörze első helyén LeBron Jamest a Cleveland Cavaliers. Első szezonjában az akkor még 18 éves srác 76-os kártyával érkezett meg az NBA 2K4-be, majd fokozatosan kapaszkodott egyre feljebb és feljebb. Az NBA 2K6-tól kezdve egyetlen évet kivéve mindig legalább 95-ös kártyával rendelkezett a irányító-kiscsatár-erőcsatár kosárlabdázó, amely tökéletesen mutatja, hogy mennyire konzisztensen játszik egész karrierje során. A legmagasabb szinten az NBA 2K14-ben volt, ekkor 99-es érték került a neve mellé, ami nem véletlen. A 2012-2013-as szezonban alapszakasz és döntő MVP-nek választották a Miami Heat 6-osát, minden tekintetben dominálta a világ legerősebb ligáját.

Az NBA 2K23-ban jelenleg 85-ös indulókártyával rendelkezik a világ egyik legjobban fizetett sportolója, de a prémium kategóriában (természetesen) vannak 99-es lapjai is, ha valaki ezeket szeretné beépíteni MyTeam csapatába. Az egyetlen komolyan vehető NBA-s videójátékról készült tesztünket elolvashatod itt, sőt LeBron Jamest ünnepelheted a többi rajongóval a Google-ben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted élőben a ma hajnali LAL vs OKC meccset?