Beindult a Disney gépezete! - Jön a Toy Story 5 és a Frozen 3 is!

Beindult a Disney gépezete! - Jön a Toy Story 5 és a Frozen 3 is!

El leszünk látva rendesen a jövőben folytatásokkal ezen a téren.

A Disney bejelentette, hogy az animációs részlegei keményen dolgoznak az utóbbi időben, de ennek meg is lesz a gyümölcse, hiszen szállítják hamarosan több ismertebb franchise újabb részeit is. Ennek alapján biztosan érkezik a Toy Story 5., a Frozen 3. és a Zootopia 2. része is.

„Nagy örömmel jelenthetem be, hogy animációs stúdióink elkészítik a legnépszerűbb franchise-jaink, a Toy Story, a Frozen és a Zootopia folytatásait. Hamarosan még többet fogunk megosztani ezekről a produkciókról.” – mondta Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a társaság első negyedéves bevételi tájékoztatója során.

Kissé meglepő egyébként, hogy ekkora fába vágta a fejszéjét a Disney, miután animációs fronton az elmúlt időszak nem sikerült a legjobban számukra. A stúdió legutóbbi alkotásai ugyanis a vártnál gyengébben teljesítettek, a 2022-es Strange World például csak 73,4 millió dollárt hozott világszerte. A 2021 novemberében bemutatott Encanto szintén alulteljesített a mozikban, bár a Disney+ megmentette, mivel a hírek szerint hatalmas sikert aratott a streamingplatformon. A Lightyear, a Pixar első mozifilmje a 2020-as Onward óta, egyben a Toy Story franchise spinoffjaa, viszont kasszasiker lett. Ez elegendőnek bizonyult, hogy a legsikeresebb animációs alkotásait helyezze ismét előtérbe a Disney, amit megerősítenek a számok is. A Frozen (Jégvarázs), a Toy Story és Zootopia (Zootropolis – Állati nagy balhé) franchise legutóbbi részei ugyanis egyenként több, mint 1 milliárd dollár bevételt hoztak. Ez a döntés tehát határozottan arra utal, hogy a Disney szeretné visszacsábítani a családokat a moziba a folytatásokkal.

A három nagy volumenű cím mellett a Pixar Animation Studios a 2015-ös Inside Out (Agymanók) című animációs film második részén is dolgozik már, de ezt a 2022-es D23 Expo óta tudjuk. Bár konkrét részleteket még most sem árultak el ezzel kapcsolatban, Poehler azért kijelentette, hogy az Inside Out 2 Riley tinédzser korára összpontosít, és új érzelmeket is be szeretnének vele mutatni. Ami viszont biztos, hogy Amy Poehler visszatér szinkronhangként, míg Mindy Kaling visszamondta szerepét a filmben. A rendezői székben Peter Doctert Kelsey Mann váltja, a forgatókönyvet az első rész történetét is papírra vető Meg LaFauve írja. A közelgő Pixar-filmek közé tartozik még az Elemental és az Elio is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Thor helyrekalapálta az MCU kritizálóit

Az elmúlt egy évben több neves filmes is nekiment a szuperhősfilmeknek, és különösen az MCU-ra fakadtak ki, amire most a Thor sztárja, Chris Hemsworth is megmondta a frankót.