Minden, amit a tegnapi Nintendo Directen bejelentettek

Minden, amit a tegnapi Nintendo Directen bejelentettek

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Metroid Prime Remake, Game Boy és Game Boy Advance játékok a Switchen – erről, és rengeteg másról szólt a februári Nintendo Direct.

Február 8-án került megrendezésre az idei év első Nintendo Direct bemutatója, ahol rengeteg újdonsággal szolgált az egyik legnagyobb és legnépszerűbb videójátékcég. Volt szó olyan, már bejelentett címekről, mint a Kirby's Return to Dream Land, a Bayonetta Origins: Cereza and the Last Demon, a Pikmin 4, és természetesen a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról is kaptunk információkat, valamint rengeteg képet. Emellett teljesen új játékokat is jelentettek be, például újjáélesztették a Samba de Amigo sorozatot, valamint egy új Professor Layton játék is jön, amelynek Professor Layton and the New World of Steam lesz a címe.

Az új The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom trailer

Természetesen mindenki Link következő kalandjára kíváncsi, a Nintendo pedig nem is maradt adós a májusban megjelenő játékkal kapcsolatban. Egy borús, robbanásoktól hangos előzetest kaptunk, amelynek a végén a főhős is feltűnik, új tárgyakkal és egy új járművel felszerelve. A videóban látszanak új szörnyek, új biome-ok és természetesen a gyönyörű Hyrule is, így a kiadásig fennmaradó pár hónap nem telhetne gyorsabban főleg, hogy Link talán egy új karral is gazdagabb lesz.

A galériáért kattints a képre!

Jön az Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Több, mint 11 hónap késéssel, de végre megjelenik az Advance Wars remake, amelynek tavaly áprilisban kellett volna a boltokba kerülnie. A Nintendo Ukrajna orosz megszállása után késleltette a játékot, annyit írtak ki, hogy az akkori "globális események" miatt csúszik az Advance Wars, tekintve, hogy egy háborús játékról van szó. Azonban a várakozásnak vége, jön a klasszikus újragondolása!

Metroid Prime Remake

A 2002-es Metroid Prime játék felújítása is érkezik, GameCube helyett így már a Switchen is élvezhetjük Samus Aran kalandjait. Ráadásul sokat sem kell várnunk, hisz ezzel a remake-kel már ma játszhatunk digitális verzióban, míg a lemezes darab február 22-én kerül a boltokba.

Game Boy és Game Boy Advance játékok a Switch Online keretein belül

Olyan klasszikus játékok térnek vissza, mint a Tetris, a Metroid 2: Return of Samus, a Wario Land 3, a Mario Kart: Super Circuit és a The Legend of Zelda: The Minish Cap, valamint rengeteg más GB és GBA cím is játszhatóvá válik Nintendo Switchen! Bár ehhez a szolgáltatáshoz szükséges a Nintendo Switch Online membership, az Advance darabokhoz pedig az expansion Pass is kell, végre egy készüléken elérhetőek ezek a retro játékok!

Dead Cells: Return to Castlevania DLC is jön

A népszerű Roguelike, a Dead Cells egy új kiegészítőt kap, amely a klasszikus Castlevania világába kalauzolja el a játékosokat. Bár a Return to Castlevania nem egy Switch exkluzív cím, még is sokan örülhetnek annak, hogy március 6-án a Nintendo jelenlegi konzoljára is kiadják a frissítést.

Emellett még rengeteg bejelentést tett a Nintendo a februári Direct keretein belül:

A Nintendo Direct rengeteg újdonsággal szolgált már rögtön az év elején, nyárig pedig gyakorlatilag nem lesz olyan alkalom, amikor ne tudnánk valami újjal játszani a Switchünkön ti melyik játékot várjátok a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!