Élőszereplős Pókember sorozat készül, de nem a megszokott hálószövőt kapjuk

Élőszereplős Pókember sorozat készül, de nem a megszokott hálószövőt kapjuk

Az Amazon egy Noir Pókember szériát készít és már el is árultak néhány infót a projektről.

A Variety értesülései szerint a Pókember rajongók egy része biztosan örülni fog az Amazon koncepciójának. Kitalálták, hogy itt az idő elkészíteni egy élőszereplős sorozatot pókfej főszereplésével, de lesz benne egy csavar, miszerint visszarepül főhősünk az időben egy keveset és ott igyekszik rendben tartani a várost. Az 1930-as New York-ja lesz a helyszín, azonban egy bennfentes információja szerint a show a saját univerzumában játszódik, ezért a főszereplő nem Peter Parker lesz. Az Amazon egyébként elég komolyan szimpatizál ezzel a hőssel, hiszen korábban már azt is belengették, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Silk: Spider Society című sorozat kapcsán Angela Kang showrunnerrel, de erről egyelőre nem tudni többet. Idén pedig tényleg rendesen el leszünk látva Pókemberrel, először az Into the Spider-Verse érkezik a mozikba, ősszel pedig az Insomniac Games pokolian jó videójátékának folytatását lehet majd élvezni.

A Spider-Man Noir képregények eredetileg 2009-ben debütáltak a Marvel Noir univerzum részeként. Az ikonikus szuperhősnek ez a változata New Yorkban él a nagy gazdasági világválság idején. Egy ellopott műtárgy belsejében elrejtett pók megcsípi és enne hatására meglát egy pókistent, aki szuperképességeket ad neki. A karakter korábban feltűnt az Ultimate Spider-Man animációs sorozatban és a hangját Milo Ventimiglia adta, míg az Into the Spider-Verseben Nicolas Cage keltette életre.

A Noir széria producere és forgatókönyvírója Oren Uziel lesz, ami jó hír, hiszen ő dolgozott a Spider-Man: Into the Spider-Verse animációs filmen is, de legutóbb ő jegyezte a The Lost City című romantikus vígjáték forgatókönyvét, illetve neki köszönhetjük a 22 Jump Streetet is, bár a 2021-es Mortal Kombatot inkább gyorsan felejtsük is el tőle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!