Jeremy Renner felépülésének sebessége még kollégáját is megdöbbentette

Jeremy Renner felépülésének sebessége még kollégáját is megdöbbentette

Evangeline Lilly, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik főszereplője meglátogatta otthonában a sztárt és beszámolt egészségi állapotáról is.

Már több mint egy hónap telt el Jeremy Renner horrorisztikus balesetét követően. Sólyomszem megformálója hóeltakarítás közben szenvedett súlyos balesetet és a kórházba kerülését követő napokban úgy tűnt a karrierje is rámehet erre a balszerencsés esetre. Aztán szépen lassan elindult a gyógyulás útján és már ő maga is posztolt a közösségi médiában, ez pedig mindenképp bizakodásra adott okot a rajongók körében. Az előzetes hírek szerint pedig egy hosszabb időszakot vesz majd igénybe, hogy teljesen rendbe jöjjön, már ha ez lehetséges.

Egyelőre most úgy tűnik, hogy igen, tényleg felépülhet a durva sérüléséből Renner. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már hazaengedték és otthon folytatja a fizikoterápiás rehabilitációt, amivel elég jól halad. Legalábbis erről számolt be az MCU egy másik szereplője, a Darázst alakító Evangeline Lily, aki kapott az alkalmon és meglátogatta kollégáját.

„Besétáltam az otthonába, és libabőrös lettem, amikor megláttam. Egyből azt kérdeztem: 'Hát te meg hogy vagy ennyire mobilis? Mi történik itt? Arra számítottam, hogy odaülök majd az ágya mellé, megfogom a kezét, miközben ő nagyokat nyög és sóhajtozik a fájdalomtól, és meg sem tud mozdulni. Ehhez képest jobbra-balra mászkált a tolókocsijában ülve, meg nevetgélt a barátaival. Ez kész csoda, ehhez kétség sem férhet. Nagyon szívós anyagból gyúrták össze ezt a fickót, de persze ezt mindig is látni lehetett benne. Elképesztő sebességgel gyógyul.”

Paul Rudd is arról számolt be, hogy már egyáltalán nincs rossz bőrben Renner és jó ütemben halad a felépülés, habár neki egyelőre még nem volt lehetősége látogatást tenni nála.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!