Patrick Stewart is visszatérhet a Deadpool 3-ban?

Patrick Stewart is visszatérhet a Deadpool 3-ban?

Úgy tűnik, hogy nyitott rá a színész, de korábbi kollégája is szívesen látná őt.

Ha a Doctor Strange az őrület Multiverzumában megtanított nekünk valamit, akkor az az, hogy a Marvel Studios szeretne mindent megtenni a rajongókért. Persze ez nem teljesen igaz, de legalább tényleg igyekeznek kiszolgálni bizonyos esetekben a rajongókat és talán emiatt is döntöttek úgy, hogy olyan karaktereket is visszahoznak a film kedvéért, mint Charles Xavier (Patrick Stewart), Black Bolt (Anson Mount) és Maria Rambeau (Lashana Lynch), miközben új arcokat is bemutattak, mint például John Krasinski Reed Richardsát és Hayley Atwell Britannia kapitányát. Ez pedig azért érdekes, mert ebből a felsorolásból Patrick Stewart ismét fontos tényezője lehet egy remek film folytatásának.

Tekintettel arra, hogy a Deadpool 3 munkálataiba már belevágtak, egyesek úgy gondolják, hogy ismét visszahozhatnak kissé feledésbe merült karaktereket. Láss csodát, még Hugh Jackmant is rávették, hogy ismét Wolverine bőrébe bújjon, pedig a Logan után szinte biztos volt a búcsúja a karaktertől. Mindenesetre most Patrick Stewart került a középpontba, miután a ComicBook.com-os Jamie Lovett nemrégiben elcsípte őt a Star Trek: Picard sorozat kapcsán, és megkérdezte, hogy a színész vajon visszatér-e még egy körre az MCU-ba. A válasza inkább sejtelmes volt, mintsem egyértelmű:

„Azt mondták, hogy legyek készenlétben. Őszintén, ennél többet én sem tudok.”

Mikor játszódik a Deadpool 3?

Mivel Xavier kétszer meghalt már a nagyvásznon – először a Loganben, majd aztán az őrület Multiverzumában –, nehéz megmondani, hogy pontosan mikor is játszódik majd a Deadpool harmadik része. Ennek ellenére Hugh Jackman azért elkotyogta, hogy a Deadpool 3 valójában valamikor a Logan eseményei előtt zajlik. Ez pedig akár meg is erősítheti azt, hogy az a verziója Professor X-nek simán vissza is térhetne.

„Valójában nagyon klassz volt benne.” – mondta nem is olyan régen Jackman James Mangold gondolatai kapcsán.

„Mondtam neki, hogy a közös filmünk előtt játszódik, szóval nem fogom előkaparni a karmaimmal a sírból. Ettől megkönnyebbült [Patric Stewart].”

Beszélt aztán még Wolverine és a Reynolds féle Deadpool között fennálló ellentétről is.

„Utálják egymást” - vigyorgott Jackman. „Logant bosszantja. Csalódott benne. Millió mérföld távolságra akar lenni tőle ebben a filmben. Ő a sokat beszélő, gyors észjárású és túl hangos figura, a karakterem pedig le akarja ütni.”

A Deadpool 3 megjelenése 2024. november 8-án várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!