LoL: Megérkeztek Milio tüzes kis barátai a Szurdokba!

LoL: Megérkeztek Milio tüzes kis barátai a Szurdokba!

Az új PBE frissítésben bekerült Milio, az új tüzes támogató első teasere, ami eszméletlenül aranyos lett!

Végre valahára megérkezett a 13.3-as frissítés az éles szerverekre, ezzel együtt pedig egy új PBE patchet is kaptunk, amelyben több változás is bekerült a játékba. A 13.4-es PBE frissítésben gyengítették a Demonic Embrace-t, a Magical Footweart, a Spellthief's Edge-t és fejlesztéseit és a Spectral Sickle-t, míg a Relic Shieldet, a Targon's Bucklert, a Steel Shoulderguards-ot és a Runesteel Spaulderst erősítették, ezzel egy picit a közelharci támogatók felé terelve a metát.

Azonban nem csak ez a supportokkal kapcsolatos újítás érkezett a 13.4-es PBE patch-csel. Megjött az első Milio teaser, ami egy hihetetlenül aranyos tüzes kis havert helyez el a pályán található fáklyák tüzének helyén. A Skin Spotlight legújabb videójában mozogni is láthatjuk a kis lángbogyókat, amelyek leginkább a TFT-s alap Kis Legendához, a Folyami Szellemhez hasonlítanak.

Bár a közösség nagyon szeretné, sajnos nem ez a kis lény Milio, tényleg csupán a barátairól van szó. A Fire Buddyk valószínűleg Milio egyik képességének alanyai lesznek, azonban azt még nem tudjuk, hogy melyiknek, vagy, hogy milyen minőségben jelennek majd meg az új supportnál.

A League of Legends legújabb karakteréről gyakorlatilag alig árult el valamit a Riot: annyit tudunk, hogy kapcsolódik a tűzhöz, azonban sebzés helyett gyógyítani fog vele, valamint hogy egy Ixtalból származó fiatal gyerek lesz, aki azonban kicsit komplikáltabb természet, mint amire elsőre gondolnánk – Taliyah egy remek példa arra, hogy mire gondolt a költő. Azonban a tűzhaverok tényleg aranyosak, így egyre jobban várjuk az új support, Milio érkezését a League of Legendsbe!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!