Egy zseniális tank érkezett a szupertesztre

Egy zseniális tank érkezett a szupertesztre

Az MBT-B jelenlegi formájában akár még a Chieftainnél is jobb lehet.

Az MBT-B egy tier X-es amerikai nehéz tank, amit a jól ismert 120 milliméteres löveggel szereltek fel, azonban a megszokott 400-as alfa helyett 420-at kapott. A lövedékei alap lőszerrel 265 milliméter, míg HEAT lőszerrel 330 milliméter páncélzat leküzdésére alkalmasak. A célzási ideje 2 másodperc, szórása 100 méteren 0,34, továbbá felszerelések nélkül 9 másodperc az újratöltési ideje. A test és a torony effektív védelme megközelítően 200 és 350 milliméter. A tank HP értéke 2 200-ra rúg, míg a lövegsüllyedése 10 fok negatív tartományban, ami ideális hull down tankká teszi.

A jármű fajlagos teljesítménye 17,8 lóerő/tonna, amivel 45 km/h végsebesség elérése képes. Az MBT-B védelmének hála képes betölteni a klasszikus nehéz tank szerepkört, azonban kellő mozgékonysággal rendelkezik ahhoz, hogy ne okozzon számára gondot a gyors újrapozícionálás sem.

Tekintsd meg játékbeli fotókon a tankot

A fenti képre kattintva galériánkban további játékbeli fotót találsz az új harckocsiról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.