Az MCU egyik legnépszerűbb színésze is csatlakozhat a Halálos iramban csapatához?

Az MCU egyik legnépszerűbb színésze is csatlakozhat a Halálos iramban csapatához?

Alighanem hatalmasat szólna, ha sikerülne megnyernie Vin Dieselnek Vasembert az utolsó részre, miközben már ötlete is van, hogy kit játszhatna el az MCU egyik legnépszerűbb színésze.

Lassan már nincs olyan név Hollywoodban, kis túlzással, aki ne fordult volna meg valamilyen formában a Halálos iram filmek valamelyikében. Elég csak a legutóbbi, tizedik részre gondolni, amelynek egyébként a napokban jött ki az első kedvcsinálója, és már ebből is látszik, hogy egészen elképesztő gárdával forgatták le a filmet. De vajon mivel lehet még fokozni ezen a téren az izgalmakat? Mivel már csak egy film maradt a sagából a Halálos iramban 10. májusi premierje után, a franchise főszereplője, Vin Diesel éppen ezért már pontosan tudja kit szeretne legközelebb befogadni a családba: Robert Downey Jr.

Amikor a Variety munkatársa, Marc Malkin arról az álom szereposztásról kérdezte a Halálos iramban 10. előzetesének csütörtök esti premierjén a főszereplőt, Dom Torettót alakító Dieselt, ő kis habozás után rávágta RDJ nevét. De vajon kit játszana el?

„Anélkül, hogy túl sokat mondanék el arról, hogy mi fog történni a jövőben, van egy karakter, aki teljes ellentéte Domnak, aki az AI-t és a sofőr nélküli autókat népszerűsíti, valamint egy olyan filozófiát, amely az ezzel együtt járó szabadságról szól. Van valaki, aki azt hiszi, hogy ez a jövő, és ez egyenesen ellentétben áll Toretto mentalitásával.”

Arra a kérdésre viszont, hogy megkörnyékezte-e már magát a Vasembert, arra játékosan egy morgással, majd így válaszolt:

„Hogy merészeled feltenni nekem ezt a kérdést ennyi ember előtt? Van büszkeségem és méltóságom.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!