FIFA 23 Tippek és Trükkök: Így javíthatsz a játékélményen

Minden problémára sajnos nincs megoldás, de javíthatsz az élményen.

Aki játszott már az Ultimate Team játékmóddal, biztosan találkozott már azzal, hogy a mérkőzés nem fut tökéletesen, pedig minden rendben van az internet kapcsolattal. Az egyik legnépszerűbb FIFA-val kapcsolatos közösségi fórumon egy felhasználó közzétett egy posztot, ahol a PS4 és PS5-játékosok számára adott tippeket, hogy miként lehet javítani a bemeneti késleltetésen és a lassú válaszon.

Az alábbi táblázatba szedte össze a hibákat, a javítását és a végeredményt. Persze az általános lag sajnos nem szüntethető teljesen meg, ennek pedig technikai okai vannak. Egy kommentelő részletesen levezette ennek pontjait. Az egész azon alapul, hogy milyen szerverhez csatlakozol és honnan csatlakozik az ellenfél. Európában körülbelül 6 vagy 7 szerver van, ezek közül csatlakozol az egyikhez, ami sajnos nem minden esetben a legközelebbi. Ez igaz lehet az ellenfélre is. Emellett hiába van neked stabil és erős interneted, ha az ellenfelednek nincs. A program megpróbál egyensúlyt teremteni és kompenzálni, ez pedig nálad a lassúság érzését okozza. A ping szó szerint csak a szerverrel való kapcsolat minőségét mutatja, nem pedig azt, hogy milyen jó a kapcsolat közted és az ellenfeled között.

Teljesen tehát lehetetlen megszüntetni a problémát, ám a fenti megoldásokkal némileg lehet enyhíteni rajta, ami már önmagában sokat dobhat a játékélményen. Ehhez be kell menni abba a beállítási menüpontba, amit a baloldali oszlopban láttok, arra kell állítani, ami középen van, és a jobb oldali hatást érzékelitek. Például a könnyebb játékosváltás érdekében legyen classicon a beállítás, ezáltal jobban a te kezedben van az irányítás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!