LoL: A statisztikák alapján át kéne alakítani az egyik cipőt

LoL: A statisztikák alapján át kéne alakítani az egyik cipőt

Alig vásárolja valaki a tárgyat, ebben a formában teljesen értelmetlen a létezése.

A League of Legendsben jelenleg 9 cipő közül választhatsz. Rúnából elérhető a Magical Footwear, a boltban megtalálod az alapcipőt, a Mozgékonyság cipőjét (Mobility Boots), a Fürgeség cipőjét (Boots of Swiftness), a Higanylépteket (Mercury's Treads), az Acélozott bakancsot (Plated Steelcaps), a Dühöngők csizmáját (Berserker's Graves), a Varázslók cipőjét (Sorcerer's Shoes) és az Ioniai fénycipőt (Ionians Boots of Lucidity). A statisztikák alapján azonban az egyik fejlesztésnek gyakorlatilag nulla létjogosultsága van. A Riot Games elgondolkozhatna azon, hogy teljesen átalakítják a legtöbb mozgási sebességet adó lábbelit, vagy kiveszik úgy ahogy van a játékból.

A Mobility Boots vesszőfutása

A játékosok mindössze 2,9%-a dönt úgy, hogy a lehető leggyorsabban szeretne száguldozni a térképen keresztül és kasul. Ez mindössze 0,2%-kal előzi meg az alapcipőt, vagyis majdnem annyian hagyják meg karakterüknek a +25 ms-t adó bakancsot, mint amennyien elköltenek 700 aranyat, hogy abból vegyenek egy mobisat. A legnépszerűtlenebb cipővel több baj is van. Az egyik, hogy csak nagyon kevés helyzetben kapja aktiválódik a képessége. Harcokban semmit sem ér, valamint igazán sokat a +115 mozgási sebességből csak limitált számú karakter profitál. Közülük is egyre többen választják inkább az Ionian Boots of Lucidityt, amely a legnépszerűbb ebben a kategóriában. A képességgyorsítás minden esetben hasznos, valamint a 650 fejlesztési költség miatt elég korán meg lehet vásárolni.

Mivel nem kedvez a meta a Mozgékonyság cipőjének, ezért most pont lenne lehetősége a fejlesztőknek, hogy kezdjenek vele valamit. A teljes eltávolítást sem könnyeznék meg túl sokan, de lehetőségként mindig ott van a rework. Ha valami extrát még hozzácsapnának  a "tiszta" mozgási sebesség mellé esetleg csökkentenék a fejlesztés árát  máris vonzóbb lehetne az idézők számára. Jelenleg Pyke, Blitzcrank és Bard az a három karakter (meg néhány vicceskedő Rammus), amelyen nagyritkán megjelenik, de az ióniai bakancs egyszerűen csak egy jobb pick még ezekre az alapból roamolásra építkező champekre is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.