LoL: Blitzcrank-trükkök, avagy verd át az ellenfeled

LoL: Blitzcrank-trükkök, avagy verd át az ellenfeled

Ezeket a fogásokat érdemes elsajátítani, mert bármikor meglepetést okozhatsz velük az Idézők szurdokában.

A League of Legends egy pofonegyszerű játéknak tűnhet, amelyben mindössze annyi a cél, hogy bedöntsd az ellenfél Nexusát. Minden hősnek vannak képességei, amelyek működése (többnyire) egyértelmű, a minionok és a szörnyek scriptelt dolgokat csinálnak, így tervezhetően és kiszámíthatóan lehet haladni előre a mérkőzéseken. Na ezt el kell felejteni, ha tényleg a legjobb szeretnél lenni, ugyanis minden piszkos módszert érdemes bevetni a siker érdekében. Kis gyakorlással olyan helyzeteket idézhetsz elő a Szurdokban, amelyekben mindig te leszel helyzeti előnyben, tiéd lesz a "high ground". Mordekaisernek az ultijával lehet machinálni a dolgokat, más hősök esetében pusztán a megrettentés erejével lehet elérni a kívánt célt, a fontos idézői varázslatok kicsalását.

Blitzcrank Rocket Grab (Q) trükk

A "fake Q" összehozásához nem kell pókreflexekkel rendelkezni, egyszerűen ki kell használni a LoL biztosította lehetőségeket. A lényeg, hogy úgy kell tenni, mintha már elkezdenéd a behúzás folyamatát, de igazából neked eszed ágában sem volt tényleg eldobni a karodat, ezért nyomtad be a Ctrl + 4 kombinációt a Q előtt. Be kell gyakorolni a mozdulatsort, de utána te leszel helyzeti előnyben mindig, amikor a Viktor által épített hatalmas robotot irányítod.

Malphite Flash-bait

A Scarra-módszer, avagy Fiorát megverni nem lehetetlen Malphite-tal, azonban ki kell csalni a párbajhősnőből a W-képességet, a Riposte-ot. Ha ez sikerül, utána lehet durrantani a kombót, ahogy azt a fenti videóban prezentálta az elkövető. Ezek azok az apró cselek, amelyek üde színfoltjai a League of Legendsnek. Nem is lehetne másképp zárni ezt a bekezdést, mint SivHD Juke Cityjének említésével. A népszerű streamer LeBlanc-jával beírta magát a LoL-történelmébe, mint az egyik első tartalomgyártó, aki megmutatta, hogy mekkora potenciál rejtőzik az orgyilkos mágusban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik skint használod Blitzcrankhez?