Óriási kedvezménnyel startolt ma hazánkban a SkyShowtime

Óriási kedvezménnyel startolt ma hazánkban a SkyShowtime

Az oldal prémium tartalmat kínál fantasztikus áron.

A legjobb filmekből és sorozatokból sosem elég, éppen ezért örömteli hír, hogy elindult hazánkban egy újabb streamingplatform. Február 14-én hivatalosan is elérhetővé válnak a Skyshowtime tartalmai, de egyébként a régióban szinte mindenhol lehet majd csemegézni a kínálatából.

Ráadásul korlátozott ideig az új felhasználók egy örök érvényű kedvezményben részesülnek. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy meddig tart az akció, szóval érdemes minél előbb regisztrálni az oldalra, mert most örökre 50 százalék kedvezményt kap bárki az alapcsomag havi előfizetési díjából. Ennek értelmében a kedvezményes ajánlattal Magyarországon a havi előfizetés díja 1999 forint helyett mindössze 999 forintba kerül.

Korábban már kifejtettük nektek, hogy milyen kínálattal érkezik hozzánk a Skyshowtime, ezért érdemes újra átböngészni, hogy mire is számíthattok az új streamingplatform kapcsán. Egy biztos, jó néhány pazar filmet és sorozatot találhattok a listán, amelyet folyamatosan bővítenek, tehát unatkozni semmiféleképpen sem fogtok. Elöljáróban megjegyeznénk annyit, hogy a SkyShowtime a Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock új prémium filmsorozatait, gyerek- és családi tartalmait, ikonikus filmjeit és teljes évados sorozatait vonultatja fel kínálatában.

Amellett, hogy a SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a www.skyshowtime.com weboldalon és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston és LG TV-n, a SkyShowtime ma bejelentette, hogy együttműködést kötött a Samsunggal is. Február 14-től az előfizetők így minden országban egyes Samsung Smart TV-ken keresztül is nézhetik a SkyShowtime-ot. Nem árt azért azt is figyelembe venni, hogy a SkyShowtime a 2017-es vagy későbbi, Tizen OS 3.0 vagy újabb Tizen OS-t futtató Samsung Smart TV modelleken keresztül lesz elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!