Bombasztikus kínálattal kápráztat el a SkyShowtime néhány nap múlva

Bombasztikus kínálattal kápráztat el a SkyShowtime néhány nap múlva

Jó néhány nagy sikerű film és sorozat is náluk lesz elérhető.

Már tavaly szeptemberben bejárta az internetet az a nagyszerű hír, miszerint egy újabb nagyszabású streamingplatform bontogatja a szárnyait. A Skyshowtime pedig nagyban játszik, hiszen első sorban a Paramount kínálatából igyekszik bemutatni minél többet. Első körben pedig érdemes beírni a naptárba a február 14-ét, mivel ezen a szép napon indul el Magyarországon is a Skyshowtime szolgáltatása. A finnországi árazásból arra lehet következtetni, hogy hazánkban nagyjából 2800 forintot kell majd fizetni a SkyShowtime-ért.

Másodszor pedig már azt is tudni, hogy milyen fantasztikus kínálattal kedveskednek a felhasználóknak a startot követően. A remekbe szabott magyar alkotások közül ott lesz a műsorújságban A besúgó. A nyolc részes hazai produkció 1985-ben a kommunista Magyarországon játszódik. A sakkbajnok Geri (Váradi Gergely) már alig várja, hogy elkezdje az első tanévet Budapest egyik egyetemén, még ha mindez a betegeskedő kistestvérének és családjának hátrahagyásával is jár. Azonban Gerinek van egy titka. Terveit, hogy csajozzon és bulizzon, beárnyékolja a Magyar Állambiztonsági Szolgálat, amely megzsarolja, hogy kémkedjen karizmatikus évfolyamtársa, az egyre radikálisabb demokráciapárti vezető, Száva Zsolt ellen (Patkós Márton).

A külföldi mozik közül a Top Gun: Maverick viszi például a prímet, hiszen a Tom Cruise fémjelezte produkció nem csak a közönséget, de a kritikusokat is elbűvölte, ráadásul a kasszáknál is hatalmasat tarolt és a 170 millió dolláros költségvetéséhez képest közel 1.5 milliárd dollárt hozott eddig a Paramount Picturesnek. A régi nagy nevek közül Stallone legelső sorozata is itt kap helyet. A Tulsa Kingben az akcióhős egy idős maffiózót alakít, akit a főnökei egy új városba küldenek, hogy ott hozza létre számukra a szervezett bűnözés új fellegvárát. Ráébred azonban, hogy a maffia családja valószínűleg nem az ő érdekeit tartja szem előtt, ezért Dwight elkezdi kiépíteni saját szervezetét egy csapat lehetetlen alakból. Akkora sikert aratott Stallone és a sorozat, hogy berendelték a második évadát is. A kasszasikerek közül a Jurassic World: Dominion sem hiányozhat.

A Jurassic-korszak epikus lezárása a Dominion, ami dollármilliárdokat hozott a világ mozikasszáinál. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard most először fog össze a franchise visszatérő régi kedvenceivel, Laura Dernnel, Jeff Goldblummal és Sam Neillel. A videójátékos rajongók szívébe pedig alighanem a Halo sorozat lopja majd be magát. A népszerű sci-fi videójáték-sorozat a Bungie gondozásában a virtuális világot már meghódította és a visszajelzések alapján az egyik legjobb adaptáció készült belőle a „kisvászonra” is, tehát nem érdemes kihagyni.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, akkor ezeken kívül is lesz még bőven tartalom az oldalon: Yellowstone, Belfast, The Rising, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Star Trek: Strange New Worlds, Downtown Abbey: A New Era, The Northsman és így tovább.

Az egyre bővülő műsorkínálatról, saját gyártású tartalmakról pedig a jövőben folyamatosan érkeznek majd a hírek. Ne maradj le róla, mert itt az idő, a SkyShowtime elképesztő világsikerekkel érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!