LoL: Egészségügyi szünetre kényszerült a host, aki miatt kisebb botrány alakult ki

Néhány rosszul megválasztott mondat miatt ízekre szedték a közösségi médiában a Riot Games munkatársát.

Az LCS 2023-as tavaszi szezonjában, az egyik legnagyobb rangadó felvezetését Gabby "LeTigress" Durdenre bízták. Az észak-amerikai LoL-liga műsorvezetője és kommentátora a TSM vs 100 Thieves elleni mérkőzés előtt hype-olta a nézőket azzal, hogy Doublelift karrierjét, valamint a legendás lövész és a TSM közös sikereit ecsetelte. Ezután azonban éles váltás következett, előkerültek a legértékesebb e-sport szervezet botrányai, amelyben DL aktív szerepet játszott. A rosszul megválasztott téma azonnal triggerelte a TSM és Doublelift rajongókat, akik közül többen halálosan megfenyegették az amerikai szakembert. A gyűlölködő kommentek áradata maga alá temette LeTigresst, aki átmenetileg "mentális egészségügyi szünetre" kényszerült.

Durden csak egyetlen hétre akasztotta szögre a mikrofont, ha minden jól alakul, akkor a holnapi mérkőzésnapon ismét láthatjátok a képernyőn, valamint ekkor tér vissza a rendszeres posztoláshoz is. A bejegyzése alatt támogató kommentek tucatjai bukkantak fel, amelyek többek között Medictől, CaptainFlowerstől, Pastrytime-tól és Ssumdaytől származnak.

Az LCS negyedik hetének kiemelt összecsapása az Evil Geniuses vs 100 Thieves lesz, a tabella holtversenyben két második helyezettje méri össze erejét a Szurdokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!