SMITE: Jön Martichoras, a mantikórok királya!

SMITE: Jön Martichoras, a mantikórok királya!

A Fire Giant után az egykori gyakorlómód sztárja, a Mantikór is harcba száll az Istenek Csatamezején!

A Titan Forge Games tényleg nem viccelt azzal, amikor Season of Monsters névre keresztelte a Year 10 első etapját: Surtr, a Tűzóriás után egy újabb régi alakot emelnek fel a játszható istenek, démonok és mitológiai alakok közé. A következő karakter ugyanis nem lesz más, mint az egykori Practice Mode-ból ismert és szeretett Mantikór – ám nem akármelyik mantikór, hanem Martichoras, a mitikus faj királya!

Természetesen Martichoras érkezéséhez rengetegen szkeptikusan álltak: bár a perzsa mitológiában tényleg csak egy Mantikór volt, a görög mondavilágban rengeteg ilyen lény élt. Azonban egy Reddit komment keretei között a Hi-Rez közösségmenedzsere, HiRezIsiah elmondta, hogy annak ellenére, hogy a felvetések és kritikák jogosak, Martichorasnak sok keresnivalója van az Istenek Csatamezején. Az ókori orvos és történész, Ktésziasz Knidiosz írásai szerint Martichoras volt az első mantikór, így megfelel annak a követelménynek, hogy egy külön álló entitás, vezető legyen, mintsem fajának egy véletlenszerű tagja. 

Az új mitológiai lény különleges helyet foglal el a fejlesztők és a játékosok szívében, ő volt anno az a karakter, akivel szemben mindenki megtanulta a SMITE fortélyait a Pratice Match-en, ő szerepel a Closed Beta Tester avatáron, külön wardskinje is van, ráadásul a 9. szezon végén került be a Manticore Spikes nevű tárgy, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Emellett egyszer – viccből – már ki akarták adni, tehát Martichoras a SMITE történelme előtt is tiszteleg.

HiRezIsiah azt is elárulta, hogy a Mantikórok Királya lesz az egyetlen olyan karakter, amelynél ilyen mélyre kell ásni az ókori szövegekben. Ennek ellenére a fejlesztők is, valamint a God Reveal kiadása után végre a közösség is nagyon várja Martichorast, a SMITE első nem-antropomorf lövészét – aki előbb jöhet, mint gondolnánk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!