LoL: Jön a következő LowElo  1v1 kupa, mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!

LoL: Jön a következő LowElo 1v1 kupa, mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!

Februárban sem maradtok HUNESZ-verseny nélkül, jön a LowElo SoloCup következő etapja, és vár az Ordító szakadék!

Immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar E-sport Szövetség, vagyis a HUNESZ a League of Legends 1v1 LowElo SoloCupot, amelyet a magyar League of Legends e-sport utánpótlásának érdekében indítottak el, és amelyre itt tudtok jelentkezni!

Az új szabályok

Az előző versenyekhez képest pár történt pár változtatás a szabályokban, amiket érdemes észben tartanotok, ha szeretnétek részt venni a HUNESZ hivatalos bajnokságán, amelyet kifejezetten alacsonyabb rangú játékosoknak találtak ki:

  • A részvételhez már nem arra van szükség, hogy az előző, 12. szezonban elért rangotok Iron alja és Gold teteje között legyen, hanem az idei, Season 13-ben elért szint számít – tehát a versenyen csak az vehet részt, aki jelenleg Vas IV és Arany I közötti felhasználóval rendelkezik!
  • Emellett egy a győzelemhez egy új út is vezet: amellett, hogy az, aki két gyilkosságot szerez, vagy lerombolja az ellenfél külső tornyát, úgy is nyerhettek, hogy először öltök meg 100 miniont! Ezzel együtt kikerült az a szabály, hogy aki a 7. perc után megszerzi a mérkőzés első killjét, az lesz a győztes.
  • Az viszont nem változott, hogy az 5. LoL 1v1 LowElo SoloCupon csak olyan magyar állampolgárok vehetnek részt, akik betöltötték a 14. életévüket!

A csodás nyeremények

Emellett természetesen a remek nyeremények sem változtak! Az 1v1 bajnokság győztese még mindig egy 10 000 forint értékű Konzolvilág utalványt kap, míg 2. helyezett egy 7 500 forintos, a 3. pedig egy 5 000 forintos utalvánnyal lesz gazdagabb Magyarország egyik legnépszerűbb gaming boltjába! A január végén rendezett negyedik tornán egy Gold II-es játékos, Zozo vitte haza a fődíjat, míg a szintén Gold II-es Avantgarde lett a második, a bronzérmet pedig az azóta már Platinum IV-be jutó Lacika22222 akaszthatta a nyakába. A kérdés már csak az, hogy vagy-e elég bátor ahhoz, hogy részt vegyél a következő LowElo Cupon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!