FIFA 23: Megérkezett a 16. TOTW is, egy óriási visszatérővel

FIFA 23: Megérkezett a 16. TOTW is, egy óriási visszatérővel

Ha valaki négy gólt szerez, az egyszerűen nem maradhat ki.

Újabb hét, újabb Team of the Week, természetesen ezúttal sem maradt el a klasszikus promó, amely az adott bajnoki forduló legjobbjait díjazza. A formátum nem változott, 23 játékos került be most is, két featured lappal. Ezeket Giovanni Di Lorenzo és Vincenzo Grifo kapta, előbbi egy gólpasszal segítette a Napolit a 3-0-s sikerhez a Cremonese ellen, míg honfitársa duplázott a Stuttgart ellen. A Freiburgban egyébként Sallai Roland 69 percig pályán volt.

Rajtuk kívül hatalmas sztárokkal is találkozhatunk, mint Luke Shaw, Rodri, vagy épp Dusan Vlahovic, de közülük is kiemelkedik Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál sztár viszontagságos időszakon van túl, a Manchester Uniteddel botrányos körülmények között váltak el, de az Al-Nassr csapatában sem indult zökkenőmentesen a szereplése. Ám úgy tűnik kiszakadt a gólzsák, beindult a gólgyártás, és az Al-Wehda ellen már négy találatot szerzett. Ugyan a szaúdi közel sem tartozik a legerősebb bajnokságok közé, de a négy gól így is szép eredmény.

Ez az első inform verziója, ami nem meglepő, ez a szezon eddig nem az Európa-bajnok támadóról szól. A két aranykártyáján kívül rendelkezik egy Flashback és egy Rulebreakers lappal. Továbbra sem verhetetlen ez a promó, de a korábbi hetekhez képest jelentősen erősebb csapatot kaptunk. Ebben reménykedhetünk tavasszal is, ahogy a jobb ratinggel rendelkező játékosok egyre többször kerülnek be, egyre komolyabb fejlesztést összeszedve. Ronaldo különleges verziója egyébként ilyen statokat kapott:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!