AI keltette életre Walt Disney-t a cég 100. évfordulójára

AI keltette életre Walt Disney-t a cég 100. évfordulójára

Különleges dologgal készül a Disney az évforduló megünneplésére.

Walt Diseny nevét valószínűleg mindenki ismeri, már csak az általa létrehozott vállalatról is. Az elképesztően tehetséges rajzfilmkészítő hatalmas örökséget hagyott hátra az 1966-ban bekövetkezett halála után, és a Disney mai napig csak úgy ontja a filmeket magából. Még máig az a legenda járja, hogy Waltot a halála után lefagyasztották, hogy egy későbbi fejlettebb korban kiolvasszák, és az akkor rendelkezésreálló technológiával életre keltsék. Habár az igaz, hogy rajongott az modern dolgokért, ilyen folyamatról valójában nem volt szó, a testét pedig halála után elhamvasztották.

Ennek ellenére a Disney 100. évfordulóján újra találkozhatunk vele, mégpedig a mesterséges intelligencia segítségével. Ebből már láthatunk is egy rövid részletet az alábbi tweetben:

Walt hologramja az eredeti hangján szólal meg, és teljesen valósághűen hat. A Disney100: The Exhibitionre keresztelt bizarr előadás premierje február 18-án lesz a philadelphiai Franklin Intézetben, ahol az előzetes alapján az ötletekről és a feltalálásról fog beszélni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szereted a Disney rajzfilmeket?

  • 80 %
  • 20 %