Egy apró csavarral folytatódik a tankok belsejében sorozat

Egy apró csavarral folytatódik a tankok belsejében sorozat

A csatatér óriásainak is szükségük lehet időnként egy kis segítségre.

A tankok, mondhatni a csatatér óriásai, mindig készen állnak a bevetésre és szinte bármilyen kihívást képesek teljesíteni. De még a legkeményebb harckocsiknak is szüksége van időnként egy kis segítségre. Ismerd meg a Dragon Wagont – az M25 tankszállítót –, a páncélos világ egy elfeledett hősét. Lehet, hogy ennek a nagy teljesítményű járműnek nincs tornya vagy nagy lövege, de ugyanolyan fontos küldetése van, mint a többi harckocsinak: a tankok szállítása az egyik helyről a másikra. A megbízható 40 tonnás M15-ös pótkocsival és a robusztus 6x6-os M26-os vontatóval, amelyet egy 240 lóerős Hall-Scott 440-es motor hajt, az M25 tankszállító sokoldalú és megbízható szárnysegéd, amelyre minden tanknak szüksége van a harctéren.

Csatlakozz Nicholas "The Chieftain" Moranhez, aki a New York állambeli Long Islanden található Amerikai Páncélosok Múzeumába látogat el, hogy közelebbről is megnézze ezt a hatalmas támogatójárművet. A két részből az elsőben Chieftain megnézi a teherszállító felhasználását és működését, megvizsgálja a katonai szerepét, és még a vezetőfülkébe is bekukkant.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.