LEC: Hatalmas a tét ma, a vesztesek búcsúznak a téli szezontól

LEC: Hatalmas a tét ma, a vesztesek búcsúznak a téli szezontól

Eddig még belefért a vereség, innentől már a kiesést jelenti minden elveszített Bo3-as széria.

Egyszerűen nincs megállás, a mai nap újra LEC 2023-as téli szezon mérkőzések várnak rád. Az Idézők szurdokában négy csapat méri össze az erejét, ketten azonban búcsúznak a további küzdelmektől. A tét óriási, a patch változatlan, továbbra is a 13.1b frissítésen játsszák a mérkőzéseiket az EMEA-régió legjobbjai. A Bo3-as formátum miatt akár hat meccs is előfordulhat ma, ezért nem érdemes más programot tervezni az estére. Az összecsapásokat a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n követheted élőben, magyar nyelven.

18:00 - SK Gaming vs Team Heretics

Jelentős mérető pofont kapott az alapszakasz egyik meglepetéscsapatának számító SK. A KOI gyakorlatilag ott vitt be nekik tiszta ütést, ahol csak szerették volna, nem fejtettek ki Markoonék semmilyen ellenállást. Ezzel szemben a Team Heretics harmadik mérkőzésre kényszerítette az első három hét legerősebb együttesét (Team Vitality), így mindenképpen jó előjelekkel érkezhetnek meg a Szurdokba a mai nap. Jackspektra Zerije elképesztően nagyot megy ezen a frissítésen, érdemes lesz figyelni az alsó ösvényre, ha átjut ez a karakter a norvég lövészhez. Vele szemben Exakick dörzsölheti a kézmelegítőjét, azonban eddig az LDLC OL egykori ADC-jének nem termett babér a csoportkörben. Hiába magasabban rangsorolt együttes az SK Gaming, a múlt hétvége eseményeinek fényében a Team Heretics győzelmén kevesebben lepődnének meg.

~21:00 - Team BDS vs Astralis

A két "kicsi" egy-egy meccset el tudott hozni a "nagyok" ellen. Mind a BDS, mind az AST túlteljesítette az elvárásokat, azonban nem tudták átverekedni magukat a G2-n, illetve a MAD-en. Az elmúlt szezonokban az utolsó helyekért harcoló együttesek most a kiesés elkerüléséért küzdhetnek egy hatalmasat. Adam vs Finn, Crownie vs Kobbe? Mindkét duó garantálja, hogy akcióban izgalmas perceket élhetnek át azok, akik lehuppannak a magyar közvetítés elé közvetlenül az első Bo3 után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!