LoL: Legnagyobb nyertesei a 13.3-as frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 13.3-as frissítésnek

Jelentős változásokat hozott a legújabb frissítés több karakter életében.

Már nem kell sokat várnotok arra, hogy a League of Legends összes szerverén élesedjen a 13.4-es patch. A következő számozott frissítés csütörtökön érkezik a hajnali órákban, a tervezett módosítások pontos értékeit akár most is elolvashatjátok. Mielőtt azonban már lélekben rákészülnétek a jelentős méretű frissítésre, merüljetek el a statisztikákban. Az alábbiakban megtaláljátok azt az öt karakter, amelynek a győzelmi aránya a legnagyobb mértékben megugrott csak azért, mert a jelenlegi patchben buffolta őt a Riot Games.

5. Rakan -> +1,50% győzelmi arány

Az utóbbi szezonokban már Xayah nélkül is ki tudott teljesedni a közelharci támogató, amely engage-re és disengage-re egyaránt remekül használható. A nem túl rég érkezett erősítéseknek köszönhetően a népszerűségi aránya több mint felével megnőtt, így már releváns metahősnek számít a Platina feletti ELO-ban.

4. Kayn -> +1,63% győzelmi arány

A Rhaast, azaz vörös verziójához nem nyúlt a játékegyensúlyért felelős csapat, csak és kizárólag az orgyilkos változatot buffolták. Így sem tűnik még annyira erősnek, de legalább az 50%-os win rate-et sikerült átlépnie, igaz kevesebb mint négy tizeddel.

3. Braum -> +1,68% győzelmi arány

Véd és támogat, miközben a porókkal is remek barátságot ápol. Kezdeményezésre nem igazán használható tank, de a gyors alaptámadásokra épülő lövészek mellé még mindig erős választás. Lucian, Twitch és Xayah profitálhat abból, ha berakjátok mellé Braumot, sőt Miss Fortune társaként is hasznos, mert az ellenfélnél akkor biztos nem lesz ott a Törhetetlen.

2. Annie -> +4,12% győzelmi arány

A Riot teljesen nyilvánvaló, hogy elrontotta a hivatalos frissítés leírásában a kategóriaválasztást. Ebben a dokumentumban Annie-ről úgy írnak, mint a hősről, amelyik nerfeket kapott. A win rate-ben történő hatalmas ugrás ezt teljes mértékben megcáfolja, igenis buffot kapott a piromán kislány. További érdekesség, hogy a statisztikák alapján Annyira erős volt a 13.3 élesedése után, hogy azonnali hotfixben részesítették Aurelion Sollal együtt.

1. Jarvan IV -> +4,52% győzelmi arány

Dzsungelben alig van jobb karakter most, mint a herceg. Túlságosan is megszaladtak a pajzsának az értékei, ezért a következő patchben ebből kicsit farag a Riot. Platina feletti ELO-ban 53,58%-ban nyernek vele a csapatok, amely kiemelkedőnek számít. Könnyű, több féle módon buildelhető és nem igazán van jelenleg olyan terület, ahol hátrányt szenvedne. Játsszátok, amíg nem nerfelik!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.