Kiszivárgott az Atomic Heart fejlesztői buildje!

Kiszivárgott az Atomic Heart fejlesztői buildje!

A szerencsésebbek láthatták az azóta törölt szivárgást a Mundfish szovjet Bioshockjáról.

Újabb szivárgás történt a február 21-én megjelenő Atomic Heart háza táján! A posztapokaliptikus FPS játékmenetéről egy hónapja 14 percnyi videós anyag került ki, most pedig egy régebbi developer buildet leakeltek az egyik legnépszerűbb internetes fórumon.

Bár a devbuildről szóló posztot azóta már törölték, a beszámolók alapján nagyjából egy hónappal ezelőtti verziót láthattunk az Atomic Heartból, ami még jócskán televolt bugokkal, valamint rengeteg elem is hiányzott belőle. Ennek ellenére nem kell tartani attól, hogy holnap ne egy remek Bioshock – Far Cry – Fallout – Szovjetunió hibridet kapnánk, ugyanis a januári leak egy eszméletlenül kidolgozott és izgalmas játékot mutatott be.

Az viszont mindenképp aggasztó, hogy ennyi szivárgás történt a játékkal kapcsolatban. Egyes beszámolók szerint ennek a "crunch culture" az oka, vagyis az, hogy minél hamarabb, rengeteg túlórával kell kiadni az új játékokat, hogy megmaradjon a hype. Ebből kifolyólag viszont több hiba is történik, legyen szó a fejlesztésről, vagy éppen az adatok és fájlok védelméről. Ez a probléma nem csak a Mundfishnél áll fennt, hanem olyan nagy címeknél is, mint a Battlefield 2042, a Warhammer 40000 Darktide, vagy a Cyberpunk 2077.

Ahogy fentebb olvasható, az Atomic Heartig már csak egyet kell aludni, ugyanis február 21-én megjelent a Metacriticen 75 pontot szerző lövölde! Ti toljátok majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!