A legújabb Battle Pass három új hőstankjának egyedi 3D-álcafestései

A legújabb Battle Pass három új hőstankjának egyedi 3D-álcafestései

A legújabb Battle Pass szezonban az UDES 15/16, a Maus és a Rinoceronte kapják meg progresszív 3D-stílusaikat.

A Battle Pass következő szezonja három új progresszív 3D-stílust vonultat fel, amelyek játékon belüli értéke 750 arany, ami aligha lényeges, hiszen ezeket  a stílusokat csak a Battle Pass teljesítésével szerezhetitek meg. Az új stílusokban közös, hogy progresszívak, tehát annak függvényében válnak egyre részletgazdagabbá, ahogy haladtok a fejlesztéssel. Egyelőre nincs konkrét információnk arról, hogy az szezon mikor kezdődik, de az 1.20-as frissítés várhatóan jövőhét szerdán érkezik, így legkésőbb jövőhét pénteken el kell induljon az új Battle Pass. 

Több kérdés is felmerült azzal kapcsolatban, hogy mégis milyen tankok várhatóak az új szezonban. Erről a későbbiekben bővebb információkkal is jelentkezünk, így egyelőre összefoglalnánk azt, ami várható a szezonban. A három új tank azt jelenti, hogy ismételten csak három, egyenként 50 szakaszból álló fejezet nyílik meg. Csak spekulálni tudunk a fejlesztett haladási rendszer áráról, hiszen míg ez korábban fixen 2 500 aranyra rúgott, addig a legutóbbi Terminátor esemény alatt 3 500 aranyat kért el érte a Wargaming. Végül, de nem utolsó sorban a titkos fejezetről sem tudunk egyelőre, ami gyakorlatilag a jól ismert maratonokat váltotta le. Ezek a titkos Battle Pass szakaszok a szezon második felében válnak elérhetővé, ezért elöljáróban azt tanácsoljuk, hogy a hőstankokat tartsátok meg erre a fejezetre a gyorsabb haladás érdekében.

Svadilfari 3D-stílus

Nikta 3D-stílus

Wüstenschiff 3D-stílus

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.